Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kutná Hora » camp, rekreační areál, tábořiš » Tábořiště U Kouzelníka - Kácov (kemp)

Tábořiště U Kouzelníka - Kácov (kemp) [2176]


foto Tábořiště U Kouzelníka - Kácov (kemp)
    Táořiště ()

Toto privátní tábořiště je přístupné pro veřejnost, nachází se v malebné přírodě Posázaví nedaleko obecního kempu U Bédi, avšak na pravém břehu Sázavy, přímo proti budově pivovaru, v bezprostřední blízkosti vlakové zastávky (Kácov – zastávka). Najdete nás hned vpravo pod kácovským jezem, kde je možnost koupání. Několik nízkých výstupů na pravém břehu. Tábořiště je v přírodě, obklopeno lesy, není oploceno. Tábořiště má rozlohu 1 ha, takže je na něm dost místa pro stany i dostatek parkovacích míst pro automobily. Tábořiště je zásobeno kvalitní pitnou vodou (atest o kvalitě k nahlédnutí u personálu) Do tábořiště „U kouzelníka“ můžete bez problémů vzít i svoje čtyřnohé miláčky, personál kempu má zvířátka rád. V našem kempu je Vám k dispozici i privátní klubovna s kulečníkem a šipkami, pro nejmenší návštěvníky minihřiště.

Můžeme pro Vás uspořádat turnaj v pétanque (začátečníkům vysvětlíme pravidla) a vzhledem k tomu, že jeden ze spolumajitelů kempu je profesionální kouzelník Grino, lze v případě zájmu uspořádat exkluzivní vystoupení tohoto mistra magie (pro děti i pro dospělé), případně lze domluvit i jiné umělecké produkce.

Novinkou od minulé sezóny v našem kempu jsou vynikající čerstvá grilovaná kuřata, pro letošní sezónu plánujeme jako překvapení pro Vás další rozšíření gastronomických služeb, zorganizování hudebního minifestivalu (o akci Vás budeme informovat na našich stránkách) a instalaci ping-pongového stolu. Nepochybujeme o tom, že Vás příjemně překvapí i naše ceny a příjemná obsluha, neboť to jsou společně s kvalitou poskytovaných služeb naše jediné zbraně v boji proti konkurenci.

I v letošním roce pro ubytované ve stanech pokračuje bonusová akce 2+1 (při dvou dnech pobytu v našem tábořišti získáte třetí den pobytu zdarma). Této akce jistě rádi využijete v případě, že Vám naše tábořiště poslouží jako základna pro výlety po okolí Kácova, které rozhodně stojí za to (hrad a zámek Český Šternberk, Zruč nad Sázavou, exkurze do kácovského pivovaru, možnosti projížděk na koních z nedalekého ranče v usedlosti Licoměrsko a další). Těšíme se na Vás i na Vaše přátele.


Sdílej s přáteli:  Facebook      Twitter


strana 1

Vložení nových fotografií přidat text nebo poznámku     Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)