Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Hrajeme si na Petříně



Od: 28.5.2017 0:00  Do: 28.5.2017 0:00     Místo: Petřínská rozhledna



Dne 28. 5. 2017 se v okolí Petřínské rozhledny uskuteční program pro všechny děti v rámci oslav Mezinárodního dne dětí.




  • Mapa místa akce

  • Oficiální web akce




    Podrobné informace:


    Dne 28. 5. 2017 se v okolí Petřínské rozhledny uskuteční od 11 do 17 hodin akce „Hrajeme si na Petříně“. Akce je pořádána v rámci oslavy Mezinárodního dne dětí. Pro všechny děti bude připravena etapová hra s tématikou Langweilova modelu, který je vystaven v hlavní budově muzea. Děti se s modelem prostřednictvím hry blíže seznámí a po splnění všech úkolů budou odměněny. Odměny pro děti věnovala společnost Hamleys, Koh-i-noor a Knihy Dobrovský. Děti se mohou těšit na odměny v podobě hraček, pastelek a dalších předmětů.

    Na děti budou čekat také magická vystoupení kouzelníka Grina, který bude celou akci moderovat. Chybět nebude ani focení s Klíčníkem Pražských věží od FotoŠkoda. Fotografie bude možné si hned odnést domů. Po skončení akce budou vyvěšeny všechny fotografie na facebooku muzea.

    Zájemci si budou moci vyzkoušet projet na invalidním vozíku dráhu plnou překážek a budou mít tak možnost představit si jak to mohou mít lidí na vozíku těžké. K dispozici budou také speciální brýle simulující různé oční vady. Návštěvníci se tak budou moci seznámit s tím, jak vidí například šeroslepý člověk. Na akci bude možné také podpořit sdružení Zajíček na koni. Akce se bude účastnit také Městská knihovna Praha se svou Knihovnou v krabici, ve které si budou moci zájemci vyrobit vlastní placku, zapůjčit knihy, komiksy, audioknihy, CD a DVD. Vyrobit si budou moci svůj komiks.

    V rámci akce bude možné zakoupit si občerstvení a drobné dárky.

     

    Během dne se bude také soutěžit o knihy s příběhy Manolita Brejlouna.

    SOUTĚŽ Namalujte Manolita Brejlouna společně s některým z objektů Muzea hlavního města Prahy (najdete zde www.muzeumprahy.cz ) a získejte poukaz na odběr všech 5 dílů zábavných příběhů rošťáka Manolita. 28. 5. 2017 budeme losovat 7 šťastných výherců v rámci akce pro děti „Hrajeme si na Petříně“.

    Přímo na Petříně budeme soutěžit ještě o 45 samostatných knih Manolita. Podmínky a pravidla soutěže:- Obrázky společně s kompletní adresou zasílejte nafocené, nebo nascanované na e-mail: oltova@muzeumprahy.cz, nebo poštou na adresu: Muzeum hl. m. Prahy, Nikola Oltová, Kožná 1, 110 00 Praha 1. - Termín na zaslání Vašich obrázků je do 25. 5. 2017. - Vylosované účastníky budeme kontaktovat (nemusí být přímo na akci 28. 5. 2017). - Knihy je možné si vyzvednout oproti dárkovému poukazu pouze na pobočce KNIHY DOBROVSKÝ, Václavské náměstí, 110 00 Praha 1. - Poukazy není možné získat na jiných pobočkách ani vyměnit za hotové peníze či jiné produkty.

     





  • Komentáře:



    Přida komentář:
    Pro komentování akcí musíte být přihlášeni!


    (c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
    Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)