Penzion Na Faøe - Dubenec (penzion)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion Na Faøe - Dubenec (penzion) vzdálenost: 0 km

Náš penzion „Na Faøe“ se nachází v malebné krajinì v Podkrkonoší mezi mìsty Jaromìø a Dvùr Králové nad Labempoblíž lázní Velichovky. Nabízíme ubytování nejen ve stylových pokojích v historické budovì fary z poloviny 18. století, ale i ve standardních pokojích se základním vybavením v novì pøistavené èásti penzionu.  V nabídce máme i bezbariérové ubytování .

Pokoje         

Novì zrekonstruovaný areál bývalé fary  nabízí ubytování pro celkem 35 hostù. V bývalé farní budovì je k dispozici 18 lùžek ve stylovì zaøízených pokojích  s možností 4 pøistýlek.  Jeden z pokojù je uzpùsoben pro pobyt imobilních osob. Farní apartmá nabízí pobyt v luxusnì zaøízeném pokoji s barokními kamny.   Všechny pokoje mají vlastní sociální zaøízení, jsou vybaveny  wi-fi pøipojením a televizí.

V šesti pokojích situovaných v prvním patøe novì zbudované pøístavby je k dispozici 13 lùžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zaøízení, jsou vybaveny  wi-fi pøipojením a televizí.

Služby

Pro všechny hosty je k dispozici restaurace, wellness, herní místnost, pùjèovna a úschovna kol, popø. koèárkù.  Velká herní místnost je vybavena kuleèníkem, stolním fotbalem, herní konzolí X-box (na vyžádání). Máme k dispozici kola (2 ks) k zapùjèení.

V pøípadì potøeby lze zapùjèit žehlièku a fén.

Ubytovaní hosté mohou využít bezplatná parkovací místa na parkovišti uvnitø areálu.

Všechny vnitøní prostory areálu jsou nekuøácké.

Restaurace  

Pøíjemné posezení poskytuje stylová restaurace a salónek vybudované z bývalých koòských stájí. Restaurace má kapacitu 30 míst, salónek 20 míst, oba prostory jsou nekuøácké a ozvuèené. Salónek díky své variabilitì stolového uspoøádání a vybavení velkoplošnou TV umožòuje poøádání menších firemních školení, obchodních jednání, rodinných oslav, firemních veèírkù a sledování sportovních pøenosù.

Pro hosty našeho penzionu je stravování zajištìno dle vlastního výbìru. Snídanì je dle poètu hostù buï bufetová, èi servírovaná. Rádi pro Vás také pøipravíme pokrmy dle Vaší diety èi zdravotních požadavkù. V pøípadì celodenních výletù Vám pøipravíme svaèinové balíèky, energetické nápoje, ovoce atd.

V letních mìsících je možnost venkovního posezení na dvorku pod sluneèníky, o víkendech s grilovanými specialitami a pøíjemnou hudbou.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz