Penzion Na Faře - Dubenec (penzion)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion Na Faře - Dubenec (penzion) vzdálenost: 0 km

Náš penzion „Na Faře“ se nachází v malebné krajině v Podkrkonoší mezi městy Jaroměř a Dvůr Králové nad Labempoblíž lázní Velichovky. Nabízíme ubytování nejen ve stylových pokojích v historické budově fary z poloviny 18. století, ale i ve standardních pokojích se základním vybavením v nově přistavené části penzionu.  V nabídce máme i bezbariérové ubytování .

Pokoje         

Nově zrekonstruovaný areál bývalé fary  nabízí ubytování pro celkem 35 hostů. V bývalé farní budově je k dispozici 18 lůžek ve stylově zařízených pokojích  s možností 4 přistýlek.  Jeden z pokojů je uzpůsoben pro pobyt imobilních osob. Farní apartmá nabízí pobyt v luxusně zařízeném pokoji s barokními kamny.   Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, jsou vybaveny  wi-fi připojením a televizí.

V šesti pokojích situovaných v prvním patře nově zbudované přístavby je k dispozici 13 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, jsou vybaveny  wi-fi připojením a televizí.

Služby

Pro všechny hosty je k dispozici restaurace, wellness, herní místnost, půjčovna a úschovna kol, popř. kočárků.  Velká herní místnost je vybavena kulečníkem, stolním fotbalem, herní konzolí X-box (na vyžádání). Máme k dispozici kola (2 ks) k zapůjčení.

V případě potřeby lze zapůjčit žehličku a fén.

Ubytovaní hosté mohou využít bezplatná parkovací místa na parkovišti uvnitř areálu.

Všechny vnitřní prostory areálu jsou nekuřácké.

Restaurace  

Příjemné posezení poskytuje stylová restaurace a salónek vybudované z bývalých koňských stájí. Restaurace má kapacitu 30 míst, salónek 20 míst, oba prostory jsou nekuřácké a ozvučené. Salónek díky své variabilitě stolového uspořádání a vybavení velkoplošnou TV umožňuje pořádání menších firemních školení, obchodních jednání, rodinných oslav, firemních večírků a sledování sportovních přenosů.

Pro hosty našeho penzionu je stravování zajištěno dle vlastního výběru. Snídaně je dle počtu hostů buď bufetová, či servírovaná. Rádi pro Vás také připravíme pokrmy dle Vaší diety či zdravotních požadavků. V případě celodenních výletů Vám připravíme svačinové balíčky, energetické nápoje, ovoce atd.

V letních měsících je možnost venkovního posezení na dvorku pod slunečníky, o víkendech s grilovanými specialitami a příjemnou hudbou.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz