Černý Orel - Kroměříž (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Černý Orel - Kroměříž (hotel) vzdálenost: 0 km

Nevíte, čím potěšit své drahé? A co je poslat k nám do pivovaru ? Pobytové balíčky, konzumace v restauraci nebo prohlídky pivovaru či čokoládovny - vše si můžete nakombinovat dle svého přání.

Naše pobytové balíčky pro Vás tvoříme tak, abychom vystihli nejen podstatu našeho pivovaru, ale zároveň ukázali a nasměřovali Vás ke krásám našeho města. Balíčky jsou nejčastěji tvořeny dle sezóny a obsahují:

  • Exkurze po pivovaru s ochutnávkou piv. Vzhledem k faktu, že v zimě máme na čepu více piv, je lepší tento zážitek využít v zimních měsících (na čepu v zimě bývá minimálně 5-6 piv)

  • Samozřejmě ubytování - disponujeme 15 pokoji celkem, z toho 7 je v malebném penzionu, a 8 v hotelu s velkými a rozměrnými pokoji. Do penzionu musíte po schodech, hotel má i výtah.

  • Pokud je v letních měsících otevřen zámek veřejnosti, máme pro Vás vynikající 2 denní vstupenku do Arcibiskupské zámku, podzámecké zahrady, a květné zahrady. Tím, že je dvoudenní, můžete si prohlídku krásně natáhnout a rozhodně nespěchat, jen vychutnat zahrady u kávy, nebo se projet v podzámecké zahradě na loďce, v obrazárně (jedné z nejvýznamějších v ČR) dokonce naleznete vůbec nejdražší obraz v republice od mistria Tiziana.

  • Květná zahrada od zimy 2014 je poprvé otevřena celoročně. V obdobé 2013-2014 se podařilo zrekonstruovat další obrovskou část zahrady. Kroměřížská Květná zahrada, známá též pod názvem Libosad, patří mezi nejvýznamnější zahradní díla v celosvětovém měřítku. Dnes je prakticky jediným představitelem takto komponovaného celku v  Evropě. Její hlavní část byla vybudována podle projektu císařského architekta Giovanni Pietro Tencally mezi léty 1665–1675. Na jedné straně ještě připomíná pozdně renesanční italské zaalpské zahrady, na straně druhé však již otevírá cestu francouzskému barokně klasicistnímu typu (Versailles). Ani pozdější úpravy architektů zvučných jmen, Antona Archeho v 19. století a  Pavla Janáka ve 20. století, jí nijak neubraly na originalitě a atmosféře doby svého vzniku.

  • Masáže - využiváme služeb skvělých masérek. Dle termínu Vaší návštěvy operativně domluvíme místo, ve kterém se zrelaxujete.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit



zdroj: www.KrasneCesko.cz