Hotel Bouček - Kroměříž (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Bouček - Kroměříž (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Bouček je umístěn přímo v historickém centru města Kroměříže. Kroměříž – srdce Moravy je druhé největší město Zlínského kraje podle počtu obyvatel a bývalé okresní město. Je silným přirozeným regionálním centrem, ležícím na řece Moravě. Město Kroměříž bylo a je významné nejen jako správní středisko, ale také jako centrum kultury a vzdělanosti.

Luxusní ubytování hotelu Bouček navazuje na tradici oblíbeného hotelu Simon z předválečného období. Svou polohou je vhodný jak pro ubytování během Vaší pracovní cesty, ubytování pro firmy a jejich obchodní partnery, tak pro příjemné strávení Vaší rodinné dovolené.

Hotel Bouček Kroměříž Vám nabízí luxusní, ale i levné ubytování na Jižní Moravě.

Hotel Bouček nabízí možnost rezervovat si ubytování v samém centru Kroměříže. K dispozici máme 11 nově zrekonstruovaných pokojů s celkovou kapacitou 22 lůžek. Přesto dokážeme nabídnout pestré možnosti luxusního i levného ubytování v Kroměříži s možností atraktivního výhledu na historické náměstí a Arcibiskupský zámek.
Luxusní Apartmány a dvoulůžkové pokoje standart plus mají krásný výhled na historické náměstí a kroměřížský zámek. Jejich design přímo vybízí k prožití romantického pobytu. 
Pokoje Standard umožnňují levné, avšak pohodlné ubytování pro firmy, jejich zaměstnance na pracovní cestě nebo obchodní partnery, stejně jako pro nenáročné fanoušky turistiky a poznávání historie ČR. 
Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, bezdrátovým připojením k internetu, TV SAT, minibarem a telefonem s přímou volbou. Placené parkování je k dispozici přímo před hotelem.

Hoteloví hosté mají nově slevu 10% na konzumaci v naší nově zrekonstruované restauraci Bouček (sleva se nevztahuje na alko i nealko nápoje).


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit




zdroj: www.KrasneCesko.cz