Vánoční dům - Doubí (muzeum)


Seznam lokalit v okolí


muzeum Vánoční dům - Doubí (muzeum) vzdálenost: 0 km


O nás

Milujete tu příjemnou, ničím nenahraditelnou předvánoční atmosféru, vůni cukroví, svařeného vína, purpury a vonných františků, krásu třpytivých ozdob, těšení se na příchod Ježíška a radost z dárků? Zavítejte k nám do Vánočního domu a užijte si s námi vánoční atmosféru kdykoliv chcete.

Vánoční atmosféra po celý rok

Vánoční dům se nachází v karlovarském zámečku Doubí, který se tyčí nad řekou Ohří. Pod vedením nadšené milovnice Vánoc, která si zde splnila svůj sen, tu vznikla unikátní vánoční výstava. Vánoční dům je otevřen celoročně a umožňuje tak všem návštěvníkům zavzpomínat si na vánoční období a užít si sváteční atmosféru, kdykoliv se jim zachce. V zimním období je pak návštěva Vánočního domu ideálním místem k odpočinku, útěku od vánočního šílenství a všude panujícího stresu.

Nádherná výzdoba i vlastní vánoční CD

Po průchodu vstupní branou na nádvoří zámku vás uvítá betlém a vy se najednou ocitáte v jiném, krásně vánočním světě. I když je třeba zrovna léto, uvnitř zámku to voní cukrovím a vše je nádherně vánočně vyzdobeno. Čeká tu na vás osm metrů vysoký vánoční strom ozdobený 6480 světýlky, které rozzáří pohled každého návštěvníka, ručně malované ozdoby, nádherné dekorace, usměvaví sněhuláci, něžní andílci, blikotavá světýlka a hořící svíčky. Vůně cukroví a typicky vánočního koření se tu mísí s vůní purpury a z reproduktorů se line pomalá, klidná vánoční hudba. A právě hudba se zde stává jedním z klíčových prvků, jak návštěvníkům ještě více zpříjemnit nádhernou atmosféru, a proto Vánoční dům připravuje své vlastní vánoční CD, které si zde budete moci zakoupit.

Inspirace na dekoraci i dárky

Expozice ve Vánočním domě v Karlových Varech je prodejní, takže nejen, že zde můžete nasát nádhernou vánoční atmosféru a zavzpomínat na dětství, ale navíc si můžete udělat radost koupí některé z dekorací, nebo pořídit originální dárek pro vaše blízké. Zároveň zde také naleznete inspiraci pro výrobu vaší vlastní vánoční výzdoby. Nechte se inspirovat v jednotlivých barevných částech Vánočního domu, které jsou laděny do oblíbených vánočních barev. Pokud si nejste jisti vhodnou barevnou dekorací do vašeho domu nebo bytu, obraťte se na provozovatelku Vánočního domu, která vám velmi ráda poradí. Má bohaté zkušenosti nejen s realizací výzdoby Vánočního domu, ale i v řadě hotelů či obchodů, takže se svěříte do těch správných, zkušených rukou.

Nezapomínáme na dětský svět

Děti si pak přijdou na své ve speciální vánoční vesničce s vláčky Merkur Toys.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz