Kralupy nad Vltavou ( letní koupaliště)


Seznam lokalit v okolí


bazén, koupaliště, aquapark Kralupy nad Vltavou ( letní koupaliště) vzdálenost: 0 km

Letní koupaliště je s ohledem na aktuální počasí v provozu od června do začátku září. Nachází se v klidné lokalitě města v zalesněné části poblíž řeky. V roce 2010 prošlo koupaliště kompletní rekonstrukcí, která výrazně zlepšila komfort návštěvníků. Koupaliště nabízí vyžití pro celé rodiny i sportovní oddíly. Kladný ohlas veřejnosti a médií na kvalitu služeb způsobuje, že koupaliště rádi navštěvují lidé ze širokého okolí.

Bazény

Plavecký bazén dlouhý 50m se skokanskou věží je rozdělen na zóny pro kondiční a rekreační plavce. Rekreační bazén je určen především pro děti, kterým umožňuje zažít spoustu zábavy. Jeho hlavní atrakcí je tobogán se skluzavkou doplňený chrliči, vodním hřibem nebo vířivou sedačkou. Tento prostřední bazén je pozvolna svažitý, což je příjemné zejména pro maminky s dětmi. Dětské brouzdaliště s malou skluzavkou a nosorožcem stříkajícím vodu, je určeno pro naše úplně nejmladší návštěvníky.

Ostatní vyžití

Pro nejmenší děti je v areálu k dispozici kromě vodních atrakcí i dětské hřiště a houpačky. Pro starší je areál vybaven písečným hřištěm na beach volejbal a tartanovým hřištěm na další sporty. V areálu koupaliště se dále nachází půjčovna, kde je možné zapůjčit kromě lehátek i další sportovní potřeby (kuželník, badmintonové vybavení, míče na fotbal či volejbal a další). V hlavní budově se nachází rychlé občerstvení pro návštěvníky s bohatým sortimentem nápojů a pokrmů.

Skokanská věž

Kralupské koupaliště a skokanská věž k němu přiléhající je využívána taktéž pro exhibiční vystoupení nejen našich reprezentantů ve skocích do vody.
Skokanská věž (5m a 10m) je pro veřejnost zavřena.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz