Valašský hotel Ogar - Pozlovice (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Valašský hotel Ogar - Pozlovice (hotel) vzdálenost: 0 km

Jsme malý rodinný podnik Ogar, hodně fixovaný na tradici našeho milovaného chotě, táty a dědečka Mgr. Pavla Nesázala, jenž nás v lednu 2015 bohužel navždy opustil. To on naši firmu před čtvrtstoletím prakticky z ničeho založil. A tak jsme mu ze srdce zavázáni, abychom jeho kreativní ideály dále šířili, jak jen nejlépe umíme – manželka, dvě dcery a jejich rodiny.

Co na Ogaru najdete

Klidný pobyt s vybranou kuchyní

Jsme hotel nevelký, pronajímáme jen málo přes dvě desítky dvou až čtyřlůžkových pokojů. Není tedy u nás tak rušno jako v obřích podnicích v centru lázní, pomineme-li, že v přízemní restauraci, když se tam zrovna koná koncert, bývá někdy (ke všeobecné spokojenosti) do začátku nočního klidu ve 22 hodin rušno až dost.

Ogarova restaurace slouží jednak k celodenní obslužnosti jak hotelových hostů, tak velmi hojných návštěvníků, a k tomu při koncertech zároveň i jako pravověrný šenk, kdy si host užívá nejen hudby, ale také pravidelného přísunu, jak tomu u nás na Valašsku – hraje-li dobrá muzika – nemůže nikdy být jinak.

Tisíc příležitostí k relaxaci

Relaxovat se dá tisíci způsoby a žádný z nich našim hostům k dispozici nechybí.

Stačí-li někomu dobře pojíst a pak si spokojeně lehnout, pak k tomu bude potřebovat jen pár schodů do pokoje. Najde tam nejen pohodlné lůžko a čisté sociální zázemí, ale i velikou televizi. V hotelu je k dispozici také WiFi připojení zdarma. Však když bude chtít něco se sebou dělat, stačí se objednat dolů do Wellness centra, kde si může dát saunu či masáž. A v šenku pak večeře a pivko hned líp zachutná.

Kdo chce sice ven, ale ne až tak daleko, ten se může podle počasí rozhodnout buď pro koupání na přehradě, anebo zvolí procházku lázeňským centrem. Luhačovická přehrada slouží nejen ke slunění – lze si tu půjčit loďku, rybařit, zahrát si golf, či jen tak posedět v některé z přilehlých zahrádek a sledovat procházející se rekreanty, cyklisty a přátele kolečkových bruslí. Rozhodne-li se nicméně náš návštěvník, že raději půjde do Luhačovic na kolonádu, mezi ochutnáváním různých pramenů a krmením veverek či kachen jistě už tam narazí na něco, co jej zaujme: tu kulturní program, tu výstava, muzeum, zámek, staré divadlo, kino. A když se pak večer vrátí na Ogar, může si dát saunu či masáž – to potom v šenku večeře a pivko hned líp zachutná.

Pak u nás rádi pobývají i rekreanti, kteří chtějí na Valašsku do lesa: těm se nabízí široká náruč okolních kopců, zachovalá příroda, skýtající nejen množství turistických stezek, nejen historických zajímavostí na nich, ale – dá-li zrovna Bůh – také hojnost kvalitních hřibovitých hub. To už se člověk tím chozením nahoru a dolů i zpotí, a tak když se večer vrátí na Ogar, může si dát saunu či masáž, a v šenku večeře a nějakých pár pivek hned pak líp zachutná.

Kdo si rád vyjede autem někam do okolí, záleží už jen na něm, chce-li navštívit nějakou hradní či zámeckou prohlídku, či snad zříceninu, muzeum, rozhlednu, památník. Není od nás daleko ani na Slovensko. Ať tak či onak, cestovatel se nicméně rád vždycky zase vrátí na Ogar, aby si tam dal saunu, masáž, večeři, pivko, a snad i stopečku dobré slivovice.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz