Bobová dráha - Mosty u Jablunkova (bobová dráha)


Seznam lokalit v okolí


bobová dráha Bobová dráha - Mosty u Jablunkova (bobová dráha) vzdálenost: 0 km

Bobová dráha v Mostech u Jablunkova byla vybudovaná v roce 2004 jakoprvní nadzemní bobová dráha v rebuplice. Délka bobovky je 950 m, z toho sjezd dráhy je dlouhý 650 m. Dráha je velmi oblíbeným zařízenímvšech generací. Před jízdou je každý povinen seznámit se s provoznímřádem Bobové dráhy a dbát pokynů obsluhy. Na vozíku (bobu) je možnojet jak samostatně, tak ve dvojici. Bezpečnostní pásy a účinné brzdyzaručují každému bezpečnou jízdu.

Elektronická časomíra umocňuje zážitek z každé jízdy a motivuje k organizování neoficiálních i oficiálních závodů. Od jara 2007 je u bobové dráhy novinkou turniketové odbavení, což je obrovskou výhodou mimo jiné pro okamžité statistické ukazatele návštěvnosti a nepochybně pro dodržení bezpečnostní zóny v prostorách nástupiště bobové dráhy.

Děti do 6 let mají bobovou dráhu zdarma (nutno prokázat průkazem pojišťovny podkud totožnost neprokáží rodiče OP nebo pasem), děti do 8 let mohou být přepravovány pouze v doprovodu osoby starší 12 let.

Cena za jednu jízdu = cena za jednu osobu (jeden vstup). Dvoumístný vozík mohou používat jednotlivci i dvojce.

Rezervace
U rezervace bobové dráhy skupinou v počtu 30 osob si jízdou ve dvojici sjede každý až 12x, což znamená, že za 12 jízd zaplatí v přepočtu 80 Kč ve srovnání např. s 100 Kč za 2 jízdy!

Rezervaci během prázdnin, ve svátky, soboty a neděle neposkytujeme, možnosti vždy po dohodě s provozovatelem.

Rezervace v provozní době - BOBOVÁ DRÁHA A JINÉ ATRAKCE - VŽDY S 20% TOLERANCÍ VEŘEJNOSTI

Upozornění:
Jízdy na bobovou dráhu Vám budou vydány na čipové kartě.
Každá čipová karta Vám bude vydána na zálohu ve výši 100Kč.
Záloha Vám bude po vrácení karty do pokladny vyplacena zpět.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz