Hostačov (zámek, hotel)


Seznam lokalit v okolí


hrad, zámek, tvrz, hradiště Hostačov (zámek, hotel) vzdálenost: 0 km

Zámek Hostačov se nachází na okraji Vysočiny mezi městy Kutná Hora a Havlíčkův Brod. Neuspěchaná atmosféra zámku nabízí odpočinkové ubytování ve skutečných zámeckých komnatách, které jsou dobově vybaveny, abyste si mohli dopřát ten správný zámecký luxus. V zámecké restauraci si mohou jak ubytovaní hosté, tak denní návštěvníci pochutnat na pochoutkách ve stylu „slow food“ – vybraných z místních, sezónních surovin, připravených pak podle tradičních receptur, ale také podle vlastní iniciativy mistra šéfkuchaře.

Ubytování na zámku Hostačov Vám umožní si ve svém zámeckém pokoji odpočinout od uspěchaného moderního světa a vrátit se tak zpátky do dob klidnějších. Zámecký hotel se nachází jen 4 km od zámku Žleby a 20 km od Kutné Hory a v dosahu řady dalších zajímavých míst, která stojí za návštěvu. Pro ty, kteří cestují z jednoho místa do dalšího, nacházíme se mezi Prahou a Brnem na trati Kolín – Čáslav – Jihlava, u města Golčův Jeníkov – střed České Republiky. Váš zámecký pokoj Vám po dni plném poznávání památek nebo vyřizování pracovních záležitostí umožní zasloužený odpočinek a komfort.

Při Vaší návštěvě můžete relaxovat například formou masáže nebo procházkou v zámeckém parku, který obklopuje zámek. Jako třešničku na dortu si pak můžete vychutnat špičkovou večeři v romantické restauraci spojené s nádvoříčkem. Stejně tak zde můžete ochutnat náš široký výběr českých a světových vín. Po večeři, či kdykoliv během dne, můžete trávit volný čas se svými blízkými v jedné z dalších zámeckých komnat jako je zámecká knihovna, herna nebo kino.

Hotel Zámek Hostačov je také ideální místo pro uspořádání různých akcí. Oblíbená je samozřejmě svatba na zámku, ale také pořádáme firemní akce, teambuilding a soukromé party. V zámeckém hotelu si můžete dopřát cokoliv, od malého posezení s přáteli, až po pronajmutí celého zámku se zárukou soukromí pro Vaši skupinu.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz