Vigvam - Nìmèice (penzion, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


penzion Vigvam - Nìmèice (penzion, restaurace) vzdálenost: 0 km

Souèástí areálu Vigvam je novì vybudovaný pension s kapacitou 42 lùžek, a to ve dvou a tøí lùžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou a sociálním zaøízením s oddìlenou pøedsíní od lùžkové èásti pokoje. 

Pro nároèné a zamilované je k dispozici vkusnì zaøízené apartmá, které jako jediné disponuje koupelnou s rohovou vanou. Tento pokoj je vyhledáván novomanželi, v rámci svatebních oslav poøádaných v našem areálu. 


Vybavení pokojù:
- Samostatná koupelna s WC a sprchovým koutem
- Televizor
- Wi-Fi pøipojení

Pokoje :
- Dvoulùžkové (letištì, oddìlená lùžka)
- Tøílùžkové (letištì + oddìlené lùžko)

 

RESTAURACE:

Pro naše hosty nabízíme služby v pøíjemné nekuøácké restauraci s pianem, která nabízí rozmanitou a nápaditou kuchyni s využitím kvalitních domácích surovin.

Gastronomie je nejen o jídle, ale i nápojích, a proto si u nás mùžete vybírat z kvalitních vín, jak zahranièních, tak i tuzemských znaèek. Vinaøství Hort èi Tichý jsou dle názorù mnohých odborníkù i gurmánù špièkou v naší zemi a vyhlášení jsou i na mezinárodní scénì. Ani milovníci silnìjších nápojù nebudou ochuzeni a mohou si vybírat z velkého výbìru rumù, vodek èi bourbonù.

Pro uzavøené spoleènosti nebo menší firemní akce èi jednání je k dispozici klubová kuøácká místnost se zajímavým interiérem, kuleèníkem, krásným šachovým stolem, velkoplošnou obrazovkou a velkým výbìrem koòakù i doutníkù.

Poèítáme i s dìtmi, pro které je v nekuøácké èásti restaurace umístìn dìtský koutek a zázemím pro maminky s tìmi nejmenšími.

Samozøejmostí je i speciální toaleta s bezbariérovým pøístupem.

Vyhøívaná zahrádka nabízí pøíjemné posezení v ovèích houních i uklidòující výhled na vesnici, pøírodu a jezírko s vlastním chovem ryb, s možností rybaøení.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz