Vigvam - Němčice (penzion, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


penzion Vigvam - Němčice (penzion, restaurace) vzdálenost: 0 km

Součástí areálu Vigvam je nově vybudovaný pension s kapacitou 42 lůžek, a to ve dvou a tří lůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou a sociálním zařízením s oddělenou předsíní od lůžkové části pokoje. 

Pro náročné a zamilované je k dispozici vkusně zařízené apartmá, které jako jediné disponuje koupelnou s rohovou vanou. Tento pokoj je vyhledáván novomanželi, v rámci svatebních oslav pořádaných v našem areálu. 


Vybavení pokojů:
- Samostatná koupelna s WC a sprchovým koutem
- Televizor
- Wi-Fi připojení

Pokoje :
- Dvoulůžkové (letiště, oddělená lůžka)
- Třílůžkové (letiště + oddělené lůžko)

 

RESTAURACE:

Pro naše hosty nabízíme služby v příjemné nekuřácké restauraci s pianem, která nabízí rozmanitou a nápaditou kuchyni s využitím kvalitních domácích surovin.

Gastronomie je nejen o jídle, ale i nápojích, a proto si u nás můžete vybírat z kvalitních vín, jak zahraničních, tak i tuzemských značek. Vinařství Hort či Tichý jsou dle názorů mnohých odborníků i gurmánů špičkou v naší zemi a vyhlášení jsou i na mezinárodní scéně. Ani milovníci silnějších nápojů nebudou ochuzeni a mohou si vybírat z velkého výběru rumů, vodek či bourbonů.

Pro uzavřené společnosti nebo menší firemní akce či jednání je k dispozici klubová kuřácká místnost se zajímavým interiérem, kulečníkem, krásným šachovým stolem, velkoplošnou obrazovkou a velkým výběrem koňaků i doutníků.

Počítáme i s dětmi, pro které je v nekuřácké části restaurace umístěn dětský koutek a zázemím pro maminky s těmi nejmenšími.

Samozřejmostí je i speciální toaleta s bezbariérovým přístupem.

Vyhřívaná zahrádka nabízí příjemné posezení v ovčích houních i uklidňující výhled na vesnici, přírodu a jezírko s vlastním chovem ryb, s možností rybaření.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz