Havíøská bouda - Sedlec (pension, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


penzion Havíøská bouda - Sedlec (pension, restaurace) vzdálenost: 0 km

Nový penzion s restaurací v místì bývalé hájovny.

Na tradici z let dávno minulých navazuje znovuobnovená výletní restaurace Havíøská Bouda. Návštìvníci tu naleznou nejen stylový interiér a vynikající kuchyni, ale pøi zvláštních pøíležitostech mohou i zakusit atmosféru luxusní romantické veèeøe, vysoko nad rozzáøeným mìstem, ve veèerní vyhlídkové restauraci na vrchu rozhledny. Milovníky pohybu jistì potìší pùjèovna kol, postupnì pøibude i dìtské høištì, zvíøecí koutek a hornický koutek pro dìti malé i vìtší.
Restaurace Havíøská bouda s celoroèním provozem nabízí menu sestavené z peèlivì vybraných specialit èeské i mezinárodní kuchynì, ale kromì oblíbených minutek, umožní pøes obìd i výbìr z nìkolika hotových jídel. Ve stylovém interiéru s vyøezávaným mahagonovým obložením a s otevøeným krbem je k dispozici celkem 45 míst k sezení, salónek má kapacitu až 20 osob. Na terase mùže relaxovat dalších zhruba 40 lidí.
Rádi tu pro vás zajistíme svatby, promoce, narozeninové a jiné oslavy a party, také školení èi firemní veèírky. K dispozici je i ubytování na velmi solidní úrovni v novì zaøízeném pensionu s pìti dvoulùžkovými pokoji. Novomanželùm èi jiným nároèným klientùm je kromì toho k dispozici i jedno nadstandardnì velké rodinné apartmá.

Tìšíme se na Vaši návštìvu!




Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštìvníkù: 10.0000



zdroj: www.KrasneCesko.cz