ubytování Beskydy - Zašová (chalupa)


Seznam lokalit v okolí


chata, chalupa ubytování Beskydy - Zašová (chalupa) vzdálenost: 0 km

Ubytování v pravé roubené stylové Valašské dřevěnici na okraji obce Zašová 8 km od Rožnova pod Radhoštěm se zastřešeným posezením, internetem (WIFI) a ohništěm, na kterém lze i grilovat. Objekt je postaven na oploceném pozemku u rodinného domku ( 1200 m² ) a je po něm volný pohyb. Chalupa je novostavba a veškeré zařizení je nové. Vynikající podmínky pro pěší turistiku a cykloturistiku.

jsou krásná místa v Beskydech , tohoto kdysi chudého regionu, o kterém se říkalo, že zde končí chleba, začíná kamení a kde ubytování zdejšímu lidu poskytovaly roubené chalupy. V současnosti jsou Beskydy stále častěji cílem turistů z tuzemska i ze zahraničí, kteří zde v Beskydech a na Valašsku vyhledávají aktivní odpočinek, zábavu, relaxaci i ubytování.
Turisté, kteří navštíví Beskydy se zde mohou věnovat pěší turistice, cykloturistice a v zimním období lyžování na sjezdovkách a běžkařských tratích. Milovníci kultury a pasivního odpočinku zde mohou relaxovat ve Valašském muzeu v přírodě Rožnov pod Radhoštěm, které má připraven pro návštěvníky bohatý kulturní program po celý rok, nebo mohou navštívit nedaleké historické městečko Štramberk a podívat se na Beskydy a široké okoli ze Štramberské Trůby.
Beskydy, Valašské kopce a dědiny jsou protkány dostatečným počtem občerstvoven a ubytování, kde si můžete krajovými specialitami nakrmit bříško, štamprlí dobré slivovice pozvednout náladu a pak krásně unaveni si můžete odpočinout pokud budete chtít i v naší roubené chaloupce, která Vám poskytne stylové ubytování pro 4 ač 6 osob po celý rok.
Věříme, že se Vám Beskydy budou líbit a rádi se zde budete vracet i s Vašimi dětmi, rodinami a přáteli.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 8.5000



zdroj: www.KrasneCesko.cz