Hotel U Královny Elišky - Hradec Králové (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel U Královny Elišky - Hradec Králové (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel se nachází v historické části města Hradec Králové. Je umístěn v původních měšťanských domech pocházejících ze 14. století. Při rekonstrukci budov byly zachovány původní sklepy i klenbové stropy.

Svým provedením, zejména vnitřním proskleným atriem se zimní zahradou, vytváří příjemné prostředí pro ubytované hosty.

V luxusním hotelu s rodinnou atmosférou nabízíme ubytovací a stravovací služby, pořádání kongresů, společenských akcí, svatebních hostin a menších jednání v kongresovém sále a saloncích, relaxační služby v bazénu, sauně a fitnescentru.

Hotel je vyhledáván a oblíben jednak pro svojí pověstnou příjemnou atmosféru, skvělé služby a vynikající polohu na náměstí. V hotelu se střídají naši státníci – prezident Václav Klaus, premiér Mirek Topolánek, evropští a regionální politici, herci, zpěváci a významní podnikatelé.

Zajímavostí hotelu je, že v době svých studijí v tomto domě žil Karel Čapek, jehož pamětní deska je umístěná u vchodu do hotelu.

Hostům nabízíme relaxaci ve wellness centru, kde je k dispozici sauna s bazénkem a vodopádem, whirlpool pro 4-6 osob, ve fitness rotoped a posilovací stroj.

V celém areálu hotelu je zavedeno internetové připojení HOT-SPOT a Wi-Fi. 

Parkování pro hosty hotelu nebo restaurace je zajištěno na náměstí, kde má hotel k dispozici 10 parkovacích míst a je nutné označit vozidlo parkovací kartou, kterou hosté obdrží v recepci hotelu. Kartu je možné rezervovat při rezervaci ubytování. Další parkovací plochy jsou na sousedním Velkém náměstí (cca 300 m od hotelu) a jsou zpoplatněny. Pro hosty je možné při příjezdu a odjezdu z hotelu přijet autem přímo před hotel na náměstí za účelem vyložení nebo naložení zavazadel.

Od 1.7.2008 nabízíme našim hotelovým hostům 2 zabezpečená, krytá parkovací místa v objektu „Šatlava" cca 80 metrů od hotelu. Při příjezdu dostane host dálkové ovládání včetně popisu pro vjezd do podzemních garáží proti vratné záloze 1.000,- Kč nebo 50 Eur, kterou obdrží zpět při vrácení ovládání. Cena zabezpečeného krytého stání je 500,- Kč / noc.

Hotelovým hostům nabízíme ubytování v 35 světlých, dostatečně prostorných pokojích s výhledem na historické náměstí nebo do parku. Pokoje vzhledem k poloze hotelu nevyžadují klimatizaci, pouze prezidentské apartmá je vybaveno klimatizací.

Pokoje jsou vybaveny pohodlnými postelemi s vysokými matracemi a protialergickými lůžkovinami včetně postelových přehozů. Prostorné skříně poskytují dostatek úložného prostoru. Pokoje jsou vybaveny pracovním stolem a pohodlnými židlemi nebo křesly.

Zajímavostí všech pokojů je, že nejsou vybaveny nábytkem ve stejném stylu, takže u nás můžete poznat několik stylů vybavení hotelovým nábytkem. Vybrat si můžete pokoj se sprchovým koutem nebo vanou. Do některých pokojů je možné přidat přistýlku nebo dětskou postýlku.

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem, internetem, telefonem s přímou volbou, minibarem a trezorem.

Pro náročnější hosty máme připravené prezidentské apartmá se slunnou terasou.

Složení pokojů :

  •    1 jednolůžkový pokoj
  • 29 dvoulůžkových pokojů
  •   1 třílůžkový pokoj
  •   3 apartmá
  •   1 prezidentské apartmá s terasou 

Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz