Penzion Pod Rozhlednou - Vrbice (pension, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion Pod Rozhlednou - Vrbice (pension, restaurace) vzdálenost: 0 km


Nově vybudovaný rodinný penzion s restaurací (otevřen v dubnu 2010) se nachází v obci Vrbice  u Kostelce nad Orlicí.  Leží v podhůří Orlických hor v malebném a čistém prostředí, které je jako stvořené pro strávení klidné i aktivní dovolené v Čechách. Nad penzionem se majestátně tyčí 30 m vysoká celodřevěná rozhledna (445 m.n.m.) z roku 2005, která je vyhledávanou turistickou atrakcí. Penzion leží v bezprostřední blízkosti značené turistické trasy, cyklotrasy č. 4321 a naučné stezky mikroregionu Brodec.

Obec Vrbice  byla v roce 2004 vyhlášena vesnicí roku v Královéhradeckém kraji. 

Pro naše hosty je k dispozici například večerní bar, praskající dřevo v krbu, příjemné prostředí a bohatý výběr tuzemských značkových vín. Při teplých letních večerech můžete posedět na příjemné venkovní terase, kde milovníci grilovaného jídla mají možnost využít zahradní gril nebo přírodní ohniště. Vaše děti dozajista ocení prostornou zahradu.

Stravování ve stylové restauraci je pro veřejnost k dispozici 7dní v týdnu od 11 hod do 22 hod. Můžete nás kontaktovat a objednat si stůl v restauraci, nebo na venkovní terase.  Pro hosty ubytované v penzionu je stravování zajištěno od 8 hod. Snídaně  formou bufetu   jsou v základní ceně ubytování. Nabízíme jak evropskou, tak i ryze českou kuchyni. V restauraci je možné využít připojením k internetu WI-FI.

Nabízíme Vám komfortní pokoje v uzavřeném pečlivě udržovaném areálu s rodinnou atmosférou a důrazem na individuální přístup k hostům. Přívětivá kombinace současného moderního designu, romantika a klid venkova Vám jistě zpříjemní Vaši poklidnou rodinou dovolenou, Váš víkendový pobyt či pracovní setkání.

Přízemí penzionu je bezbariérové, vhodné tedy i pro tělesně postižené. Pro tělesně postižené je upraven 1 dvoulůžkový pokoj se sociálním zařízením, dále je v přízemí další čtyřlůžkový apartmán. Ostatní pokoje a apartmány jsou situovány v 1. patře.
Celý objekt penzionu je nekuřácký.

Ubytování

Nadstandardně zařízené pokoje jsou vybaveny kuchyňkou s vařičem a lednicí, vlastní koupelnou, samostatným WC, apartmány LCD televizorem se satelitním vysíláním a připojením k internetu.
Pro Vaše absolutní pohodlí zajišťujeme pokojový servis v denním intervalu. Rádi Vám zapůjčíme dětskou postýlku s peřinkami a povlečením, mikrovlnou troubu, vaničku aj. potřeby.  Velká zahrada  a letní terasa Vám umožní diskrétní nerušenou relaxaci, bezpečný pohyb malých dětí s možností sportovního vyžití.

Samozřejmostí je dětské hřiště se skluzavkou, houpačky a pískoviště. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku (bez poplatku). Vaše kola nebo motorku je možné uschovat v samostatné, bezpečně uzavřené místnosti. Vaši bezpečnost během ubytování chrání protipožární bezpečnostní systém.

V den příjezdu je pro Vás pokoj připraven ve 14:00 hod (případně dle domluvy). Pokoje je nutné uvolnit v den odjezdu nejdéle do 10:00 hod.
Ubytování domácích mazlíčků není bohužel možné.

Restaurace

Stylová restaurace nabízí pro širokou veřejnost i pro ubytované cca 34 míst.  Můžete nás kontaktovat a objednat si stůl v restauraci, nebo na venkovní terase. V letním období kapacitu rozšiřuje  prostorná terasa s grilem. I v restauraci je možné využít připojením k internetu WI-FI. Prostory restaurace i ponzionu jsou nekuřácké.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit




zdroj: www.KrasneCesko.cz