Růžová chalupa U Floriána - Rtyně v Podkrkonoší (chalupa)


Seznam lokalit v okolí


chata, chalupa Růžová chalupa U Floriána - Rtyně v Podkrkonoší (chalupa) vzdálenost: 0 km

Růžová chalupa nabízí ubytování v Adršpachu. V létě nabízí Růžová chalupa rekreaci s malými dětmi přímo na zahradě, kde je zahradní nábytek, venkovní gril, pískoviště, stolní tenis. V zimě jsou pro milovníky sjezdového lyžování připraveny v nejbližším okolí četné lyžařské areály. Růžová chalupa nově nabízí i temperovaný krytý bazén. Mezi turistické zajímavosti v nejbližším okolí patří Adršpach, Hvězda, Jestřebí hory, Ratibořické údolí, Peklo, Dobrošov.

Poloha a dosažitelnost
Objekt se nachází v řídké zástavbě ve Rtyni v Podkrkonoší. Projíždíme-li obcí směrem na Trutnov, Růžová chalupa je asi 2 km za náměstím po pravé straně a je z komunikace viditelná. Chalupa je obklopeno oplocenou zahradou se vzrostlými stromy. Je zde zpevněné stání pro tři auta, převážná část zahrady je upravena na obývání.

Vybavení a služby
V přízemí objektu je samostatný apartmán pro 4 osoby a centrální obytná místnost s krbem a jídelním koutem, ložnice se dvěma lůžky, dvě samostatné koupelny s vanou, WC, bidetem, sprchou a automatickou pračkou. V kuchyni je varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka na nádobí, kávovar. V podkroví je centrální ložnice se sedmi lůžky a velká obytná hala s televizorem, satelitem a s možností napojení na internet přes Wi-Fi. V případě potřeby lze připravit další lůžka na rozkládacích gaučích. V ceně za ubytování jsou zahrnuty lůžkoviny voda a energie.

Rekreace a služby v okolí
V létě Růžová chalupa nabízí možnost rekreace s malými dětmi přímo na zahradě, kde je zahradní nábytek, venkovní gril, pískoviště, stolní tenis. Koupání na přehradě Rozkoš, rybnících Špinka a Brodský u Červeného Kostelce nebo na koupalištích v Náchodě, Malých Svatoňovicích, Jaroměři a Trutnově (vyhřívaný bazén). Kryté bazény jsou v Trutnově a Náchodě a v Kudowa Zdroj v Polsku.

Mezi turistické zajímavosti v nejbližším okolí Růžové chalupy patří Adršpach, Hvězda, Jestřebí hory, Ratibořické údolí, Peklo, Dobrošov. Zájemcům o kulturní památky lze doporučit zámky Náchod, Nové Město nad Metují, Ratibořice, Opočno, barokní komlex Kuks klášter Broumov. V okolí je síť cyklistických tras, možnost pronájmu tenisového kurtu, golfové hřiště je v dosahu 20km.

V zimě pro milovníky sjezdového lyžování jsou v nejbližším okolí lyžařské areály Mladé Buky, Prkenný důl u Žacléře a Petříkovice. Jánské lázně jsou vzdáleny cca 20km. Běžecké trasy jsou v nejbližším okolí, v Jestřebích horách jsou upravované trasy. Ideální poloha pro cykloturistiku. Obchod a tři restaurace jsou v místě.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit






zdroj: www.KrasneCesko.cz