Penzion na námìstí - Dvùr Králové n. Labem (penzion)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion na námìstí - Dvùr Králové n. Labem (penzion) vzdálenost: 0 km

Využijte nabídku ubytování v moderních pokojích Penzionu Na Námìstí a vydejte se prozkoumat památky malebného podkrkonošského mìsta. Historické jádro Dvora Králové nad Labem vám bude ležet u nohou a jen pár krokù dále zaèínají turistické trasy, které vás zavedou k pøírodním krásám.
Penzion poskytuje ubytování v komfortnì zaøízených dvoulùžkových a tøílùžkových pokojích a suitách. Nìkteré pokoje mají výhled pøímo na historické námìstí, jiné na panorama Zvièinského vrchu. Každý pokoj disponuje vlastím sociálním zaøízením se sprchou a WC, lednicí a satelitní TV. Samozøejmostí je parkování pøímo za penzionem a internetové Wi-Fi pøipojení v celém objektu zdarma. Na recepci vám rádi poradíme, kam se vydat na výlet a co v okolí Dvora Králové neminout. Celková kapacita penzionu je 21 lùžek. 
Ani o hladu vás v Penzionu Na Námìstí nenecháme. Váš den nastartujeme vydatnou kontinentální snídaní. A pokud Vás pøepadne hlad bìhem dne, pøímo u penzion se mùžete dobøe najíst v restauraci Ve Dvoøe, pøípadnì si vychutnat výbornou kávu s domácím zákuskem v kavárnì Dvoreèek. K dispozici je i bezlepková strava èi kuchynì pro vegetariány.

Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit







zdroj: www.KrasneCesko.cz