Hotel Central - Dvůr Králové nad Labem (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Central - Dvůr Králové nad Labem (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Central byl hojně navštěvovaný již za 1. republiky a my bychom na tuto tradici rádi navázali. Pohodlné ubytování  je pro Vás připraveno  nejen v hotelových pokojích, ale i na ubytovně . V příjemném prostředí restaurace  Vám vždy nabídneme chutné jídlo a osvěžující pití, pro Vaše nejmenší jsme nově připravili dětský koutek. V letních měsících Vaše děti jistě ocení venkovní dětské hřiště a Vy posezení v zahradní restauraci. 

Město Dvůr Králové nad Labem leží v malebném údolí řeky Labe, kde je dominantou nejvyšší hora Podkrkonoší Zvičina.

Bohatou historii Dvora Králové, o němž nejstarší písemná zmínka sahá až do roku 1270, dokládá celá řada historických, kulturních a uměleckých památek ve městě samotném i jeho blízkém okolí. Nejnavštěvovanější výletní místo Dvora Králové nad Labem je bezpochyby ZOO a její Africké safari. Při ubytování v našem hotelu dostanete automaticky 10% slevu na vstupné.

Hotel nabízí ubytování ve 13 pokojích. K dispozici jsou jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, 1 imobilní pokoj, suite (dvoulůžková ložnice + obývací pokoj), apartmá (2 dvoulůžkové ložnice + obývací pokoj).

Každý pokoj má vlastní sociální zařízení (sprcha nebo vana / WC),fén, TV, SAT, telefon, připojení na internet, WiFi

Součástí hotelu je také turistická ubytovna, která nabízí ubytování v 8 dvoulůžkových  pokojích.

Celková kapacita hotelu je 27 lůžek + 6 přistýlek, na ubytobně je k dispozici 14 lůžek.

Hotel je vhodný jak pro rekreaci a to nejen v letních, ale i v zimních měsících, kdy mohou hoteloví hosté využít blízkosti lyžařských středisek, tak pro pořádání společenských a firemních akci.

 


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz