Penzion U Andělíčků - Dvůr Králové n. Labem (penzion)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion U Andělíčků - Dvůr Králové n. Labem (penzion) vzdálenost: 0 km

Penzion „U Andělíčků” je rodinný penzion nacházející se v klidném a příjemném prostředí nedaleko centra města Dvůr Králové nad Labem. Penzion nabízí své ubytovací služby již 3. rokem poté, co prošel nákladnou rekonstrukcí. Svoji polohou a zaměřením je vhodný jak pro strávení klidné dovolené rodiny s dětmi, tak pro jednotlivce či páry a v neposlední řadě také pro skupiny či kolektivy. Ubytovací služby nabízíme v 6 pokojích, nabízející dvou, tří i čtyřlůžkové varianty a každý pokoj je vybaven samostatnou koupelnou s veškerým příslušenstvím. V přízemí se nachází společenská místnost resp. školící místnost a samostatná plně vybavená kuchyň, která mimo jiné umožňuje vlastní vaření ubytovaných.

 

K penzionu slouží přilehlá zahrada s venkovním posezením a samozřejmostí je parkování osobních vozidel na uzavřeném vlastním parkovišti. Součástí areálu je i uzamykatelná garáž, umožňující uložení kol a dalšího sportovního náčiní.

 

Penzion je vybaven TV se satelitním vysíláním a WiFi.

 

Na přání lze zajistit snídaně. Vedle ubytování po jednotlivých pokojích lze domluvit i pronájem celého penzionu. Nabízíme i možnost uspořádání firemních i soukromých akcí včetně zajištění cateringu.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz