Safari Kemp - Dvůr Králové n. Lab. (kemp)


Seznam lokalit v okolí


kemp, tábořiště Safari Kemp - Dvůr Králové n. Lab. (kemp) vzdálenost: 0 km

Ubytování v Safarikempu

Pár kempových čísel 5 afrických bungalovů. Každý z nich je rozdělen na 2 bytové jednotky. Tj. celkem 20 pevných lůžek a 20 přistýlek (rozkládací pohovka pro 2) (nouzově 30)    

37 karavanových stání o cca 100m2

36 stanových míst

3 Africké stany Sudan, Kenya, Etiopia až pro 6 osob 22 elektrických přípojek se 4 zásuvkami 13A

 Ubytování po celý rok. Součástí Safari kempu je i výběh s africkými zvířaty, které mohou pozorovat všichni ubytovaní přes nenápadný plot nebo z vybudované vyhlídky od května do září v závislosti na počasí. Jste větší skupina, školní třída, která by chtěla u nás strávit pár dní? Pak vám můžeme nabídnout individuální podmínky pro ubytování a stravu.

 Zdarma je k dispozici pro všechny ubytované venkovní bazén a vířivka s přilehlým sociálním zařízením, dětské hřiště, hřiště se sítí a pingpongové stoly, připojení k internetu (wi-fi), zapůjčení grilů, pitná voda po celém areálu a vstup na vyhlídku. Za poplatek pak můžete využívat půjčovnu sportovního náčiní, minikár pro děti, pračku a sušičku, zapůjčení redukce nebo prodlužovacího kabelu a v neposlední řadě také prodejnu s drobným zbožím přímo na recepci. Určitě oceníte i sezónně otevřený bufet Banua. Recepce Safari kempu dále zajišťuje dokoupení stravování (snídaně, polopenze, plná penze), dokoupení vstupenek se slevou nebo zážitkových programů a tvorbu dárkových poukazů na ubytování v Safari kempu. Sezónní Bufet Banua V kempu je Banua Bufet, který má každé ráno čerstvé pečivo, čerstvě praženou kávu, kakao, čaj…. Stačí, když nám nahlásíte, že máte zájem:-).


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit





zdroj: www.KrasneCesko.cz