Restaurace Country saloon - Dvůr Králové nad Labem (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Restaurace Country saloon - Dvůr Králové nad Labem (restaurace) vzdálenost: 0 km

Restaurace Country saloon se nachází na východní straně náměstí T. G. Masaryka v centru Dvora Králové nad Labem. Její interiér je zařízen ve stylu divokého západu – dlouhý dřevěný bar, schody na galerii s pianinem, nekuřácký salonek obložený dřevem – to vše navozuje velice útulnou atmosféru. Kapacita restaurace je 98 míst.

O víkendu si zde obvykle můžete zatančit při živé country hudbě. V letním období je otevřena zahrádka na náměstí (16 míst), parkovací místa jsou před restaurací.

Nabízíme celou řadu specialit z divokého západu, například kovbojskou snídani, biftečky Dead Indian, steak Black Horse, kovbojské bramoráčky s olomouckými tvarůžky (pikantní a velice oblíbené!), kuřecí prsa Davis, těstovinové kastroly a spoustu dalších delikates (viz naše menu). Bohatý výběr hotových jídel je pro Vás připraven každý všední den od 10°° do 14°° hodin.

Příležitostně pořádáme dny řecké nebo mexické kuchyně. Pro skupiny je možné připravit (po předchozí telefonické dohodě) cenově výhodné menu. Restaurace se nachází asi 1,5 km od ZOO Safari a cca 7 km od Braunova betlému a Kuksu. Vaši psí miláčci jsou také vítáni, koně ale uvažte venku!

Přijímáme stravenky: Sodexho Pass, Cheque Déjeuner a Ticket Restaurant.

V naší restauraci se můžete zdarma připojit k internetu (wifi 3 Mb/s).


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit










zdroj: www.KrasneCesko.cz