U Zlatého býka - Písek (hotel, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel U Zlatého býka - Písek (hotel, restaurace) vzdálenost: 0 km

Původní penzion jsme založili v polovině roku 2008, začátkem roku 2010 jsme se transformovali na *** hotel. Hostům je aktuálně k dispozici je 14 moderně zařízených pokojů různých velikostí a typů, které jsou standardně vybaveny satelitní televizí, bezdrátovým připojením k internetu, klimatizací, vlastní koupelnou a wc a vstupním zámkem na magnetickou kartu. Z pokojů je nádherný výhled na historickou část města Písek, zejména na středověkou hradební zeď a pozůstatky tzv. Putimské brány.

Společné prostory hotelu jsou monitorovány kamerovým systémem. Hostům je k dispozici recepce, snídaňový salonek pro 20 lidí a na požádání další hotelové služby. Dále mohou hosté využít masáže (po předchozím objednání), jež se nachází v sousední budově.

Prostory restaurace jsou plně klimatizovány, v letních měsících nabízíme možnost posezení na terase s obsluhou. Součástí hotelu je nekuřácký salónek pro 20 osob.

Naše kuchyně je mezinárodní, jídelní lístek je k dispozici v českém, anglickém, německém, francouzkém a nově i japonském jazyce a nabízí široký výběr ověřených specialit. Nabízíme mimojiné steaky a bifteky z pravé hovězí svíčkové na několik způsobů. Vinný lístek s komentářem nabízí vynikající vína z Čech i z celého světa.

Jsme připraveni i na speciální akce podle potřeb našich zákazníků, jako např. firemní prezentace, rauty, narozeninové oslavy, svatby, apod. Podle konkrétního přání jsme schopni zajistit i výzdobu, která spolu s vynikající kuchyní a obsluhou zajistí Váš dokonalý zážitek. Maximální počet sedících hostů je pro restauraci 50 (z toho oddělený koutek 10) a nekuřácký (snídaňový) salonek 20.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit






zdroj: www.KrasneCesko.cz