Hotel Jordánek - Opoèno (hotel, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Jordánek - Opoèno (hotel, restaurace) vzdálenost: 0 km

Budova hotelu Jordánek byla postavena v roce 1913 a nikdy nezmìnila své jméno ani úèel, ke kterému slouží. V letech 1992 - 1996 prošla celkovou rekonstrukcí a v prostorách restaurace byl vytvoøen unikátní interiér ve stylu divoké pøírody, kde se Vám nabízí posezení pod korunami stromù, vedle výbìžkù skal se šumícím vodopádem. V této pøírodì nechybí ani její obyvatelé, proto pøi jídle mùžete pozorovat živé plovoucí ryby ve velkoplošném akváriu, èi skotaèící tchoøe v teráriu restaurace.

 

V souèasné dobì je k dispozici pouze nìkolik pokojù. Do budoucna je pøipravena výstavba dalších pokojù v podkroví budovy. Souèasná kapacita je pouze 17 lùžek.

Pokoje jsou vybaveny soicálním zaøízením a koupelnou se sprchovým koutem. Na pokoji nechybí ani televizor a telefon. Ubytování je úètováno v cenì pouze 415 Kè/osoba/noc. Tato cena je platná jak pro tuzemské, tak zahranièní hosty. Snídanì není v cenì pokoje, lze ji však po dohodì zajistit.

Nabízíme také ubytování na pokoji s manželskou vodní postelí, která je èasto využívána návštìvníky pro strávení svatební noci, èi výroèí svatby.

Restaurace:

Její prostory se nacházejí v pøední èásti hotelu Jordánek.
Pro návštìvníky je pøipraveno 55 míst k sezení pod korunami stromù. Vyjímeènost restaurace tvoøí nejen kvalita služeb, které poskytuje, ale také její nezvyklý, leè velmi pøíjemný interiér.

Pøi vstupu do restaurace nemùžete pøehlédnout monumentální vodopád, který je zde umístìn. Lze jej spustit na požádání hostù. V souèasné dobì našli útoèištì a svùj domov v jezírku pod mím dvì masožravé vodní želvy. Pøed pár mìsíci se prohánìly v akváriu, spoleènì s rybkami, ale vzhledem k jejich velkému apetitu a s ním i úmìrným úbytkem ryb z akvária, musely být izolovány na „samotku pod vodopád”.

 

 


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz