Hotel Jordánek - Opočno (hotel, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Jordánek - Opočno (hotel, restaurace) vzdálenost: 0 km

Budova hotelu Jordánek byla postavena v roce 1913 a nikdy nezměnila své jméno ani účel, ke kterému slouží. V letech 1992 - 1996 prošla celkovou rekonstrukcí a v prostorách restaurace byl vytvořen unikátní interiér ve stylu divoké přírody, kde se Vám nabízí posezení pod korunami stromů, vedle výběžků skal se šumícím vodopádem. V této přírodě nechybí ani její obyvatelé, proto při jídle můžete pozorovat živé plovoucí ryby ve velkoplošném akváriu, či skotačící tchoře v teráriu restaurace.

 

V současné době je k dispozici pouze několik pokojů. Do budoucna je připravena výstavba dalších pokojů v podkroví budovy. Současná kapacita je pouze 17 lůžek.

Pokoje jsou vybaveny soicálním zařízením a koupelnou se sprchovým koutem. Na pokoji nechybí ani televizor a telefon. Ubytování je účtováno v ceně pouze 415 Kč/osoba/noc. Tato cena je platná jak pro tuzemské, tak zahraniční hosty. Snídaně není v ceně pokoje, lze ji však po dohodě zajistit.

Nabízíme také ubytování na pokoji s manželskou vodní postelí, která je často využívána návštěvníky pro strávení svatební noci, či výročí svatby.

Restaurace:

Její prostory se nacházejí v přední části hotelu Jordánek.
Pro návštěvníky je připraveno 55 míst k sezení pod korunami stromů. Vyjímečnost restaurace tvoří nejen kvalita služeb, které poskytuje, ale také její nezvyklý, leč velmi příjemný interiér.

Při vstupu do restaurace nemůžete přehlédnout monumentální vodopád, který je zde umístěn. Lze jej spustit na požádání hostů. V současné době našli útočiště a svůj domov v jezírku pod mím dvě masožravé vodní želvy. Před pár měsíci se proháněly v akváriu, společně s rybkami, ale vzhledem k jejich velkému apetitu a s ním i úměrným úbytkem ryb z akvária, musely být izolovány na „samotku pod vodopád”.

 

 


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz