Restaurace New Jersey - Nový Jičín (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Restaurace New Jersey - Nový Jičín (restaurace) vzdálenost: 0 km

Pohodové prostředí s nádechem vinného sklípku, gurmánské zážitky, příjemný personál, rozumné ceny a pivo jako křen vám nabízírestaurace New Jersey, Nový Jičín.

Přijďte si vychutnat atmosféru do naší restaurace New Jersey, která se nachází blízko centra Nového Jičína. Parkování je možné přímo u restaurace. Určitě si vyberete z pestré nabídky české i mezinárodní kuchyně. Podáváme steaky z hovězí i vepřové svíčkové, těstoviny, ryby a v našem jídelníčku nechybí ani lehké osvěžující saláty.
Každý týden připravujeme pro naše zákazníky novou nabídku na obědová menu s možností platit stravenkami. Denně je na výběr ze tří druhů jídel. V pondělí a ve středu můžete navíc vychutnávat bonus ve formě dezertu.

Restaurace New Jersey je také ideálním místem pro pořádání rodinných oslav, narozenin, výročí i firemních večírků. Pokud potřebujete pro svoji akci soukromí je k dispozici salonek s kapacitou 10 osob. Celková kapacita restaurace je max. 40 osob. V letních měsících je možné využit venkovní zahrádku s markýzou až pro 25 osob. Výhodou Restaurace New Jersey je možnost sledování sportovních přenosů, promítání vlastního videa a fotografií a Wi-Fi připojení zdarma. Těšíme se na vaši návštěvu.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz