Restaurace Èeská Koruna - Kolín (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Restaurace Èeská Koruna - Kolín (restaurace) vzdálenost: 0 km

Firma vznikla v roce 1995 a od té doby se zabývá hostinskou a restauraèní èinností. Orientuje se na klasickou èeskou kuchyni, která se vyznaèuje specificky èeskými prvky, jako jsou houskové a bramborové knedlíky, omáèky. Nechybí zde ani kolena, tatarský biftek a úpravy masa na všechny zpùsoby, vèetnì grilování.
K èeské kuchyni neodmyslitelnì patøí kvalitní èeské pivo, zastoupené ve znaèce Pilsner Urquell, se kterou spolupracujeme od zaèátku naší firmy. V roce 2004 jsme se dostali do klubu pøátel Plzeòského Prazdroje, kde jsme byli na 51 místì ve výtoèi piva Prazdroj12º v celé ÈR. Kapacita restaurace 70 lidí vèetnì salonku, venkovní terasa po rekonstrukci nabídne posezení pro 100 našich návštìvníkù. Na léto poèítáme s pravidelnými akcemi , jako je grilování a peèení nejrùznìjších dobrot.
Novì jsme pro kuøáky otevøeli BAR-CLUB KORUNA v 1.patøe budovy s možností si zahrát POOL kuleèník a šipky. Nabídka nápojù a jídel je srovnatelná s restaurací v pøízemí. Hlavním cílem firmy je poskytovat kvalitní služby ke spokojenosti našich zákazníkù, kteøí se k nám vracejí.
V oblasti tvorby cen, se snažíme udržet ceny na úrovni, která odpovídá kvalitì služeb


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz