Penzion KA.PR - Hluboká nad Vltavou (penzion, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion KA.PR - Hluboká nad Vltavou (penzion, restaurace) vzdálenost: 0 km

Tříhvězdičkový Pension KA.PR*** nabízí ubytování v malebném jihočeském městečku Hluboká nad Vltavou, vzdáleném osm kilometrů od města České Budějovice.

Přímo v centru města nabízíme komfortní ubytování hotelového typu ve 12 pokojích, s výhledem na zámek nebo na golfové hřiště, vybavených koupelnou se sprchovým koutem (vanou), televizí, telefonem, internetovou přípojkou a trezorem.

Složení pokojů a kapacita:

    1x jednolůžkový pokoj
    8x dvoulůžkový pokoj
    2x čtyřlůžkový pokoj "duplex" (2 lůžka v přízemí + 2 lůžka v podkroví)
    1x čtyřlůžkový pokoj "suite" (pokoj, ložnice se 2 lůžky + ložnice se 2 lůžky v podkroví)

Celková kapacita pensionu je 29 lůžek.

 

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, televizí, telefonem, internetovou přípojkou a trezorem.

Z rybí restaurace KA.PR, která se nachází v centru města pod zámkem HLUBOKÁ, si odnesete kulinářské zážitky, na které budete jistě dlouho vzpomínat - nabídneme Vám pokrmy nejen z ryb sladkovodních a mořských ale i speciality v podobě růžových steaků z masa drůbežího, vepřového či hovězího. Ani vegetariáni a salátoví gurmáni u nás nepřijdou zkrátka. Příležitostně pak můžete ochutnat pro tento region netradiční japonské sushi, které připravuje vyškolený personál. Jako příjemnou tečku za ochutnávkou jižních Čech Vám doporučíme lehký sladký desert.

Na Vaši návštěvu se těší majitel restaurace Pavel Kašpárek, kuchaři František Lukáč a Martin Nevoral a příjemný obsluhující personál.

Kapacita restaurace: 45 míst Letní terasa s překrásným výhledem na golfové hřiště nabízí dalších 40 míst. Otevřeno: denně 11-23 hod.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz