Penzion Tadeášovy Domky - Hajnice (penzion, restaurace)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion Tadeášovy Domky - Hajnice (penzion, restaurace) vzdálenost: 0 km

Penzion a restaurace Tadeášovy domky se nachází ve Východočeském kraji, nedaleko bývalého okresního města Trutnov, na půli cesty mezi Krkonošemi a známou Zoologickou zahradou s vyhlášeným SAFARI ve Dvoře Králové nad Labem.

Svou výhodnou polohou nabízí svým návštěvníkům celoroční vyžití v blízkém okolí – Zoologická zahrada SAFARI je vzdálena cca 12km a k nejbližšímu lyžařskému vleku je to 10km. V okolí penzionu a restaurace Tadeášovy domky můžete také navštívit barokní zámek Kuks a přilehlý Betlém, Hrad Pecka, vojenskou pevnost v Josefově u Jaroměře, Babičino údolí u České Skalice, lázně Velichovky, hory Krkonoše s nejvyšší horou Sněžkou, Krkonošský národní park, Teplicko-adršpašské skály, Golfový resort Nová Amerika a další.

Penzion a restaurace Tadeášovy domky byl původně přespřažní hostinec, jehož založení se datuje do roku 1707 a v průběhu roku 2005 byl svými majiteli kompletně zrekonstruován a přestavěn na penzion a restaurant, který nabízí svým návštěvníkům ubytování v útulných dvou-, tří- a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a s klimatizací.

Stylovou restauraci se specialitami české kuchyně, ale také kuchyně mezinárodní a speciality na lávových kamenech, s možností posezení u krbu a v letní zahrádce, nekuřácký salonek a parkoviště monitorované kamerou.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 10.0000

zdroj: www.KrasneCesko.cz