Restaurace U Slunce - Dvùr Králové n. Labem (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Restaurace U Slunce - Dvùr Králové n. Labem (restaurace) vzdálenost: 0 km

Restaurace U Slunce se nachází 50m pod námìstím v klidné ulièce. Interiér je moderní a ojedinìlý, pøipomíná sluneèní zahradu, v restauraci je galerie fotografii osobností, kteøí naši restauraci navštívili. Jsme sortimentem i prostorami zamìøeni na širokou klientelu. Snažíme se nabídnout a vyhovìt všem zákazníkùm od tìch nejmenších po ty nároènìjší hosty.

 

Restaurace disponuje kapacitou 55 míst k sezení, dále nabízí celoroènì salónek s kapacitou 30-35 míst vhodný pro rodinné oslavy, rauty, svatby, veèírky, kary. Druhý menší salónek pro 20-25 lidí v podkroví je vybaven projektorem, televizí, domácím kinem vhodný pro sledování sportovních akcí. Od jara do podzimu je otevøena letní zahrádka terasovitì èlenìná s kapacitou 100 míst.

 

Zahrádka, pøestože je v centru mìsta je vhodná pro klidné a pøíjemné posezení s pøáteli. Zde najdete bar s míchanými drinky, venkovní gril, høištì na petanque a pro ty nejmenší dìtské høištì s pískovištìm a domeèkem.

 

Celoroènì poøádáme ve vybraných termínech dny zahranièních kuchyní, kdy si zveme odborníky, kteøí nám školí personál a spoleènì pøipravují rùzné speciality.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz