Restaurace U Slunce - Dvůr Králové n. Labem (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Restaurace U Slunce - Dvůr Králové n. Labem (restaurace) vzdálenost: 0 km

Restaurace U Slunce se nachází 50m pod náměstím v klidné uličce. Interiér je moderní a ojedinělý, připomíná sluneční zahradu, v restauraci je galerie fotografii osobností, kteří naši restauraci navštívili. Jsme sortimentem i prostorami zaměřeni na širokou klientelu. Snažíme se nabídnout a vyhovět všem zákazníkům od těch nejmenších po ty náročnější hosty.

 

Restaurace disponuje kapacitou 55 míst k sezení, dále nabízí celoročně salónek s kapacitou 30-35 míst vhodný pro rodinné oslavy, rauty, svatby, večírky, kary. Druhý menší salónek pro 20-25 lidí v podkroví je vybaven projektorem, televizí, domácím kinem vhodný pro sledování sportovních akcí. Od jara do podzimu je otevřena letní zahrádka terasovitě členěná s kapacitou 100 míst.

 

Zahrádka, přestože je v centru města je vhodná pro klidné a příjemné posezení s přáteli. Zde najdete bar s míchanými drinky, venkovní gril, hřiště na petanque a pro ty nejmenší dětské hřiště s pískovištěm a domečkem.

 

Celoročně pořádáme ve vybraných termínech dny zahraničních kuchyní, kdy si zveme odborníky, kteří nám školí personál a společně připravují různé speciality.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz