Městský Hotel Dorinka - Hostinné (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Městský Hotel Dorinka - Hostinné (hotel) vzdálenost: 0 km

Ilustrační fotoMěstský Hotel Dorinka nabízí ubytování v rozmanitých pokojích standard (jedno-, dvou- i třílůžkových) a v prostorných rodinných studiích s postýlkami a možností přistýlky. Pro náročnější klienty je doporučováno ubytování pro 2 - 4 osoby ve studiu exklusiv s přípojkou k PC s internetem. Všechny pokoje jsou velmi komfortní s LCD televizemi, se samostatným WC a koupelnou s vanou. Variantou pro větší rodinu nebo pro více osob je pokoj až se 6 lůžky (vlastní koupelna s vanou a samostatné WC). Dále jsou připraveny 3 pokoje pro celkem 5 osob se společným soc. zařízením (sprcha a samostatné WC) vhodné např. pro studenty či obchodní cestující apod. Kromě toho je možno využít pro rodiny s dětmi ubytování v malém či velkém apartmánu s oddělenými ložnicemi pro 4 nebo pro 6 osob.

Celková kapacita Městského Hotelu Dorinka Hostinné byla od jara 2012 renovací apartmánů rozšířena pro ubytování až 54 osob.

Cena ubytování začíná již od 300 Kč/osobu/noc v ekonomické části a od 400 Kč/osobu/noc v dalších variantách ubytování.

Ilustrační fotoMezi samozřejmé nabídky hotelu patří bezbariérový přístup do restaurace a WC, úschova zavazadel (lyže, kola apod.), praní a žehlení prádla, pobyty s domácími zvířaty. Parkování je možné přímo v hotelové garáži, v objektu nedaleko hotelu (cca 200 metrů), na blízkém neplaceném parkovišti či přímo na náměstí (o víkendu a v noci zdarma).

 


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz