Restaurace Motoráj - Praha 9 (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Restaurace Motoráj - Praha 9 (restaurace) vzdálenost: 0 km

Historie klubu Motoráj je spojena s historií komplexu s názvem Motoráj, který byl otevřen v roce 1995 na Libeňském poloostrově. Místo, které jako jedno z prvních v Praze nabízelo atmosféru bikerskýho centra se vším, co k němu patří. Od filtrů přes blinkry, servis, až po rocková představení a vychlazenou staropramenskou 10° nebo plzeňskou 12°.

Po letech celý Motoráj opustil své původní útočiště v Libni, což se později při srpnových povodních v roce 2002 ukázalo jako jasnozřivé, aby se usadil již jako Motoráj Club a Motoráj Centrum v právě rekonstruovaném areálu Na Krejcárku v Praze 9.

Od roku 2000 byl postupně vybudován klub-restaurant Motoráj Club. Restaurant vám nabízí pohodovou atmosféru v originálním prostředí, krásný sedmimetrový bar vybízí k nekonečným mejdanům, teplá kuchyně je podávaná až do 22:30 hod. a dvě letní terasy s venkovním posezením jen podtrhují výjimečnost této oázy rocku a pohody.

Od roku 2004 Motoráj Club buduje a podporuje hudební scénu i v novém působišti na Krejcárku. Za již více než 7 let zde ukázaly své umění a zanícení stovky kapel z Prahy i jiných měst ČR a také desítky zahraničních skupin a projektů.

Nekonformní obsluha pro Vás vyplní takřka všechna přání při pořádání oslav, svateb, koncertů, pohřbů, počínaje malým občerstvením, rauty, hostinou až po grilování masa či selat.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz