U Dvou slunečnic - Zlín (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna U Dvou slunečnic - Zlín (restaurace) vzdálenost: 0 km

Celé restaurační zařízení se skládá z několika částí:

V naší stylové restauraci s krbem připravujeme na dřevěném uhlí speciality pro Vás.A kromě toho máme také širokou nabídku české a slovenské kuchyně, pestrou škálu jídel z ryb, myslíme taky na vegetariány a nabízíme velký výběr zeleninových salátů. Sladkou tečkou je nabídka dezertů. Restauraci s krbem, která je plně klimatizována a nekuřácká, jistě ocení mnoho zákazníků, ale hlavně rodiny s dětmi. Pro děti je zde připraven minikoutek s hračkami a také dětská jídelní židle.

Další část tvoří SPORT BAR, kde můžete sledovat sportovní přenosy na video projekcích a televizních obrazovkách. K tomu Vám nabízíme pestrou nabídku točených piv - Plzeňský Prazdroj 12˚, Gambrinus 10˚, Velkopopovický Kozel-černé pivo 10˚ a také pochutiny a dobroty z naší kuchyně nejen k pivu.

Od jara do podzimu máme pro Vás otevřenou zahrádku s dětským minihřištěm.Zahrádka je otevřena v jarních i podzimních měsících právě proto, že je krytá a v případě chladného počasí je prostor vyhřívaný tepelnými zářiči.

V poschodí našich prostor se nachází 3 salonky, kde připravíme pohoštění dle Vašich potřeb. Máme velké zkušenosti s pořádáním svateb, odivných oslav, rautů, promocí, firemních večírků či různých produktových prezentací. Kapacita salonku je od 20 do 90 osob v jednotlivých saloncích, ale je také možné propojit celý a uspořádat akci až pro 180 osob.

Našim zákazníkům je k dispozici velké parkoviště přímo u samotné budovy.

Těšíme se na Vaši návštěvu!


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz