Hotel Koruna - Roudnice nad Labem (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Koruna - Roudnice nad Labem (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Koruna je situován v klidné části města, a přitom je od centra vzdálen jen asi 300m. Nabízí velmi pohodlné a cenově příznivé ubytování.
Hotel byl v roce 2005 zrekonstruován a zmodernizován tak, aby jeho styl odpovídal ubytování evropského standardu.
Kapacita hotelu je 63 lůžek. Pokoje jsou na každém patře jinak vybaveny a cena za ubytování je taková, abychom poskytli každému hostu přesně to, co hledá. Jsou zde tři varianty ubytování. Nejvyužívanější jsou pokoje hotelového typu, dále nabízíme možnost ubytování v apartmánech v nejvyšším patře hotelu. V prvním podlaží budovy jsou pokoje mládežnického hotelu, které vyhovují hlavně potřebám cyklistů nebo hostům, kteří přespávají v hotelu jen jednu noc a nechtějí platit za vybavení, které nevyužijí.

Pro své hosty se snažíme zajistit co největší komfort a tak stále zlepšujeme kvalitu našich služeb. Hosté u nás mají neomezený přístup k internetu a navíc jsou zde zaměstnanci ochotni pomoci s vyhledáním a poskytnutím potřebných informací. Na recepci i na každém pokoji jsou k dispozici informace o okolí Roudnice, typech na výlety nebo o vybraných střediscích pro využití volného času (např. sportovní kluby, fitness centra, plavecké bazény a restaurace).


Přijímáme všechny běžné typy platebních karet. Parkování pro osobní automobily i autobusy je možné před hotelem, tento prostor je sledován kamerovým systémem hotelu.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit



zdroj: www.KrasneCesko.cz