Staročeská pivnice U Drahokoupilů - Praha- Smíchov (restaurace)


Seznam lokalit v okolí


restaurace, hostinec, kavárna Staročeská pivnice U Drahokoupilů - Praha- Smíchov (restaurace) vzdálenost: 0 km

Restaurace s kapacitou více jak 200 míst nabízí pokrmy tradiční české kuchyně i mezinárodní speciality, ve všední dny i polední menu.

Špičková staročeská kuchyně...

Naše restaurace má za cíl oslovit zákazníky z širokých vrstev, které chceme na základě kvality poskytovaných služeb proměnit v naše stálé hosty. Najdete u nás pokrmy tradiční české kuchyně i mezinárodní speciality, ve všední dny pak jistě oceníte naši denní nabídku hotových jídel - polední menu. Nad kvalitou všech podávaných jídel bdí náš šéfkuchař, chef des chefs - pan Aleš Hospodářský.

Kvalitní pivo a víno

K dobrému jídlu doporučujeme kvalitní 12° Plzeň, čepovanou přímo z tanku, kterou můžete dle chuti "proložit" některou z našich vyhlášených domácích specialit k pivu. Milovníci kvalitního vína pak, po výběru té správné lahve z našeho bohatého vinného lístku, mohou dle libosti sáhnout po některém z originálních francouzských sýrů.

Komplexní servis

Naše služby jsou plně k dispozici i pro Vaše firemní akce a oslavy, výroční večírky, svatby, promoce či společenské rauty. Stylové prostory, zázemí moderní kuchyně a vhodná poloha - to vše v kombinaci se zkušeným, ochotným a rychlým personálem představuje to správné řešení pro Vaše potřeby.

Na základě starého českého přísloví "náš host, náš pán" uděláme vskutku maximum pro to, aby jste se k nám rádi vraceli. Příjemně strávené chvíle U Drahokoupilů Vám přeje team zaměstnanců společně s vedením restaurace v čele s panem Petrem Drahokoupilem.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit

Hodnocení návštěvníků: 10.0000




zdroj: www.KrasneCesko.cz