Penzion a restaurace Pod Lípou - Řeka (pension)


Seznam lokalit v okolí


penzion Penzion a restaurace Pod Lípou - Řeka (pension) vzdálenost: 0 km

Pension pod lípou byl otevřen v roce 1995 jako rodinný pension, který svým klientům nabízí služby na profesionální úrovni s osobním přístupem.Pension pod lípou nabízí ubytování až pro 45 osob ve dvou částech našeho pensionu.

Díky rozdělení na dvě části můžeme nabídnout nerušené ubytováníjak pro náročnější klienty, kteří žádají své soukromí a korespondující vybavení pokojů, tak pro větší skupiny hostů jako např. školní výlety, školy v přírodě či lyžařské kurzy.

Ubytování v penzionu.

Část A: 1x apartmá, 4x dvoulůžkový pokoj, 4x třílužkový pokoj.

Část B: 2x sedmilůžkový pokoj, 1x pětilůžkový pokoj, 1x třílůžkový pokoj.

Svatby, narozeninové oslavy, výroční setkání, rodinné akce a srazy, firemní školení a zasedání, rauty, pohřební hostiny.

Nekuřácká restaurace pro 60 osob s výbornou kuchyní poskytující kompletní gastronomický servis. V letním období je funkční zahrada s 50 místy a velký zastřešený gril. Je k dispozici banketka pro 12 osob, určená pro společenské akce a uzavřenou společnost. Restaurace je v areálu pensionu. Hlavní devizou Restaurace pod lípou je výborná kuchyně, která ve spojení s využitím kvalitních, čerstvých a přírodních surovin nabývá nadprůměrných, gastronomických hodnot a to vše pod vedením jejího šéfkuchaře.
Našich služeb využívají nejen individuální turisté, ale i skupiny, které oceňují rychlost a kvalitu obsluhy, ale především kvalitu a úpravu podávaného menu.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit






zdroj: www.KrasneCesko.cz