Park Spa Hotel Sirius*** - Karlovy Vary (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Park Spa Hotel Sirius*** - Karlovy Vary (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel se nachází v historickém centru Karlových Varů, městě léčivých pramenů, bohaté historie, překrásné architektury a přírody. Leží v údolí říčky Teplá, na jejím soutoku  Ohře, na úpatí Krušných hor. Hotel je jen několik málo minut chůzí od kolonád s minerálními prameny, a má nádherný výhled na Dvořákovy Sady.

Našich 23 moderních pokojů nabízí vše pro pohodlný pobyt;  koupelnu, Satelitní televizi, rádio, telefon s možností přímé volby, internetový přístup, elektronické zámky, sejfy, vysoušeče vlasů a župany.
Jsou k dispozici transfery z/do hotelu, pokojovou službu, praní a žehlení.
V našem hotelu Sirius****, nabízíme také kompletní SPA léčebný program. Každý pacient podstupuje na začátku základní a kontrolní vyšetření. Na základě výsledků, náš lékař vypracuje léčbu minerální vodou, dietu a rozpis procedur. Na konci lázeňské léčby, dostane pacient kompletní lékařskou zprávu s doporučením.
Máme rozsáhlý speciální  Wellness & Beauty program navržený pro pomoc a obnovu těla a duše. V rámci lázeňského pobytu mají hosté možnost využít široké nabídky lázeňských, rehabilitačních a relaxačních služeb vlastního balneoprovozu, který je umístěn přímo v hotelu Sírius. K dosažení maximálních výsledků léčby, používáme pouze nejkvalitnější léky vyráběné z přírodních surovin.
Kromě pravidelných lázeňských léčebních zařízení a služeb, nabízíme saunu s bazénem.
V hotelu se nachází restaurace s kavárnou na verandě, kde je možné si objednat dietní jídla, také pestrý výběr zákusků, slavné pokrmy z různých zemí a samozřejmě i českou kuchyni.

Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz