Hotel Royal Golf - Karlovy Vary (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Royal Golf - Karlovy Vary (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Royal Golf se nachází v malebném údolí øíèky Teplé uprostøed nádherného parku sousedícího s profesionálním 18-jamkovým golfovým høištìm, nedaleko lázeòského centra Karlových Varù. Blízkost hlavní trasy spojující nejvýznamnìjší lázeòská mìsta a golfová centra regionu (Karlovy Vary 7 km, Mariánské Láznì 30km) jen podtrhuje ideální polohu hotelu.

Okolní hluboké lesy zvou v každém roèním období k romantickým procházkám a jsou vyhlášenou oblastí pro místní houbaøe. Sportovnì založení lidé nebudou litovat, když se vydají do pøírody na kolech èi na nároènìjší túru s holemi nordic walking.
Svìtoznámé láznì Karlovy Vary, které jsou v pøímé blízkosti nabízejí nejen možnost wellness služeb, èi klasické léèebné kùry, ale také mnoho historických a kulturních zajímavostí.

Hotel Royal Golf prošel na pøelomu let 2010 a 2011 celkovými rozsáhlými opravami, jejichž cílem bylo kromì zlepšení komfortu ubytování a souvisejících služeb také navýšení ubytovací kapacity. Tøi budovy (Zámeèek a dvì Depandance) poskytují celkem 62 lùžek s možností pøistýlek.

Jednotlivé pokoje jsou tak rozdìleny do nìkolika kategorií, které uspokojí rozdílné požadavky našich klientù.

Hlavní budova Zámeèek zaøízena v luxusním stylu byla rozšíøena o další ubytovací kapacitu a v souèasné dobì je tak k dispozici 16 pokojù s rozdìlením na dvoulùžkové Classic, Junior Suite, Superior Suite a Suite de Luxe. Všechny pokoje jsou vybaveny minibarem, trezorem, plazmovou televizí se satelitním pøíjmem, telefonem, WIFI zdarma, koupelnou a WC. Nìkteré z pokojù pak mají vlastní balkon.

Ve dvou dependancích, z nichž jedna je v pøímé blízkosti hlavní budovy, je možnost ubytování v patnácti dvoulùžkových pokojích, které splòují standardy ètyøhvìzdièkového hotelu. Všechny pokoje jsou vybaveny minibarem, TV se satelitním pøíjmem, WIFI (pouze Depandance II), telefonem, koupelnou a WC. Depandance jsou ideální volbou pro sportovní pobyt, rodinnou dovolenou, èi odpoèinek v privátním stylu.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz