Rezidence Vřídelní***- Karlovy Vary (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Rezidence Vřídelní***- Karlovy Vary (hotel) vzdálenost: 0 km

Rezidence Vřídelní*** se nachází v lázeňské oblasti Karlových Varů s nádherným pohledem na Mlýnskou kolonádu. Je ideálním místem pro dlouhodobé pobyty v Karlových Varech.  Přestože jsou apartmány na oblíbené lázeňské pěší zóně, naleznete zde klidné a příjemné prostředí pro odpočinek.

V aparthotelu se nachází 6 Management apartmánů (68 m2) složených ze 2 ložnic, soukromé koupelny s toaletou, obývacího pokoje a plně vybavené kuchyně. Apartmán má k dispozici balkón, lednici,mikrovlnou troubu, televizi, satelit, internet(WiFi). Parkování je možné na hlídaném parkovišti nebo v podzemních garážích (cca 300 m). Budova je vybavena výtahem, celková kapacita 36 lůžek.

Rádi Vám zprostředkujeme pobyt včetně wellness procedur. Domácí mazlíčky můžete přivést s sebou.

Apartmány se nacházejí v centru Karlových Varů. Karlovy Vary patří mezi největší světoznámé české lázně. Leží v malebném údolí říčky Teplé u soutoku s řekou Ohře v nadmořské výšce 374 m. Město je obklopeno lesnatými kopci, upravenými jako lesoparky smíšeného charakteru.

V Rezidenci Vřídelní se nachází celkem 6 Management apartmánů o rozloze 68 m2 s balkonem, složených ze dvou ložnic, chodby, soukromé koupelny s toaletou, obývacího pokoje a plně vybavené kuchyně. Přístup do apartmánů je samostatným vchodem s vlastním výtahem.

Všechny apartmány jsou vybaveny lednicí,mikrovlnou troubou, televizí, satelitem s cca.500 programy a internetem (WiFi). Parkování je možné na hlídaném parkovišti nebo v podzemních garážích (cca 300 m). Celková kapacita 36 lůžek.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz