Hotel Zlatá Praha - Praha 6 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Zlatá Praha - Praha 6 (hotel) vzdálenost: 0 km

Je příjemné navštívit rušné velkoměsto a přitom bydlet v klidném, tichém prostředí pod starými kaštany. Ráno si udělat krátkou procházku, v poledne se naobědvat v naší stylové restauraci a přesto být za 15 minut v centru. Tento komfort si můžete dovolit pouze u nás.

V hotelu Zlatá Praha na Vás čeká milý personál, perfektní služby a příjemné prostředí, to vše za atraktivní ceny. Hotel je svým romantickým a harmonicky laděným interiérem vhodný nejen pro náročné turisty, ale i pro konání svatebních hostin, pořádání firemních večírků, konferencí a jiných kulturních akcí.

Naším cílem je, abyste se v našem hotelu mohli cítit jako doma. Pokoje jsou tedy elegantně řešeny, zařízeny velmi vkusně, jednoduše a přitom pohodlně. Nabízíme vám 30 dvoulůžkových pokojů vybavených televizí, satelitem, telefonem, vlastní koupelnou a WC. V případě, že u nás pořádáte svatbu, máme pro novomanžele připraven romanticky zařízený svatební pokoj jako dárek zdarma. Snídaně formou švédských stolů, možnost pobytu s polopenzí i plnou penzí.

Celková kapacita: 75 míst


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz