CTC sportovní klub - Praha 4 (sportovní areál)


Seznam lokalit v okolí


stadion, hřiště CTC sportovní klub - Praha 4 (sportovní areál) vzdálenost: 0 km

Nový klub na tenisové mapě hlavního města RED FARM TENNIS – jinými slovy „Červená tenisová farma“ – Vás ráda uvítá jako nové „pacienty“ v jednom z nejmodernějších a vlastně ojedinělém tenisovém stánku bílého sportu v Praze. PROČ si tak troufáme?

PROTOŽE máme 6 antukových dvorců, k tomu samozřejmě klubovnu se soc. zařízením a navíc kompletně zařízenou posilovnu a 3 cvičební sály pro fyzickou přípravu tenistů.

V zimním období si také zahrajete v nové nafukovací hale. Celoročně si rovněž dobře pojíte i posedíte v pěkné klubové restauraci, neboť i takovou léčbu chceme našim „pacientům „ ordinovat – To vše tenisovému klubu RFT umožňuje dominantní postavení v rámci soukromého sportovního areálu – CTC.

PROČ ŽÍT TENISEM právě na naší tenisové farmě? – Protože máme cíle nejen sportovní, ale i společenské a zdravotní z hlediska zlepšení životního stylu v dnešní často až hektické době.

CO TEDY NABÍZÍME v rámci naší tenisové farmy NAVÍC?

  • v okruhu 500 metrů od vstupu na kurty jsou k dispozici odpaliště a cvičný green sousedního golfového klubu v Hodkovičkách i oblíbená pražská cyklostezka, vedoucí z vnitřního města podle Vltavy až daleko za Modřany
  • navíc dotknout se vysoké oblohy s pomyslným startem na „červené tenisové farmě“ se snadno můžete o víkendech v trochu adrenalinové kombinaci: tenis – vyhlídkový let z blízkého letiště Točná. Rakety si můžete vzít s sebou. Organizace není žádný problém, pilot /B 737 i všech menších strojů/ je naším členem a současně i tenisovým trenérem. Proč to nezkusit?

 


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz