Crowne Plaza Prague - Praha 6 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Crowne Plaza Prague - Praha 6 (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Crowne Plaza Prague nabízí ubytování ve 254 luxusních pokojích rùzných kategorií. Pokoje typu Standard, Superior, DeLuxe, Executive a Tower Suite zcela jistì uspokojí jakékoliv návštìvníka Prahy. Dechberoucí výhled na Prahu z Clubu Lounge v patnáctém patøe hotelu patøí k jednomu z nejkrásnìjších.

Pùsobivý ètyøhvìzdièkový hotel Crowne Plaza Prague je národní památkou a nachází se v bezprostøední blízkosti svìtoznámého Pražského hradu. Kouzelná atmosféra hotelu a diplomatické ètvrti, ve které se samotný hotel nachází, Vás urèitì velmi nadchne.

16 konferenèních sálù v hotelu Crowne Plaza Prague pojme až 1000 návštìvníkù. Vlastní hotelový program Meeting Success je zárukou úspìšného prùbìhu vaší akce. Konferenèní sály se nacházejí v pøízemí, ale také v druhém patøe hotelu.

O spokojenost našich hostù se stará hlavní hotelová restaurace Harvest Room, kde si pochutnáte na mezinárodních i èeských specialitách té nejvyšší kvality. Tajným tipem pro všechny milovníky støedomoøské kuchynì je Volcano Garden & Grill Restaurant. Oproti nim je Raèanská vinárna výborným místem pro útulný folklórní veèer, kterou si mùžete kdykoli pøedem zarezervovat v rámci skupinového zájezdu. V Lobby Baru se servírují vybrané druhy káv a prvotøídní zákusky, stejnì jako osvìžující alkoholické i nealkoholické nápoje a long drinky. Vychutnat zde mùžete též vynikající kubánské doutníky z naší nabídky.

Vlastní fitness centrum, sauna, solárium, obchod se suvenýry a parkovištì hlídané 24 hodin dennì završují bohatou nabídku služeb tohoto klasického ètyøhvìzdièkového hotelu v Praze.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit





zdroj: www.KrasneCesko.cz