Hotel Meritum - Praha 6 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Meritum - Praha 6 (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel se nachází na západním okraji klidné části Prahy 6 Ruzyně, mezi městským centrem a mezinárodním letištěm Praha Ruzyně, pohodlně dostupný hostům cestujícím letadlem a automobilem. Hotel je ideální pro obchodní cesty spojené s jednáním, krátkodobé pobyty, tranzitní ubytování ale i pro ubytování rodin nebo skupin na dovolené v Praze. Doporučujeme ubytování rovněž golfistům. Je přístupný invalidům-vozíčkářům.

Příjemné pokoje mají vlastní WC, sprchou, ledničku, telefon, TV+Sat a jsou zabezpečeny moderním protipožárním systémem. Je k dispozici uzavřené, nonstop monitorované parkoviště, dva výtahy, rychlý internet zdarma, konferenční místnost pro 50 osob, restaurace pro snídaně. Recepce hotelu Meritum Vám nepřetržitě po 24 hodin denně zajistí služby jako směnárna, lobby bar, rezervace, taxi servis a další služby.

Součástí hotelového komplexu je stylová restaurace U Rychtáře, která se nachází v památkově chráněném objektu Kubrova statku ze 16. století. Nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně a široký sortiment kvalitních vín z celého světa. Hosté mohou využít služeb tří samostatně oddělených salonků na pracovní nebo společenské akce, svatby a jiné. V letních měsících je součástí příjemného posezení také venkovní zahrádka.

Snídaně podáváme formou švédského stolu


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz