Hotel Golf - Praha 5 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Golf - Praha 5 (hotel) vzdálenost: 0 km

Tradiční pražský hotel s dlouholetou historií nacházející se v klidné lokalitě Prahy 5 Motol nedaleko centra města přesněji 5,4 km je ideální ubytování v Praze pro turisty a také klienty příjiždějíci do Prahy za obchodem díky své dobré dopravní dostupnosti.

K dobrému ubytování v Praze a Hotelu Golf patří bezesporu velice zajímavé ceny a služby příjemné kvality, které se snažíme neustále zlepšovat. Ceny ubytování v Hotelu Golf přizpůsobujeme klientům, kteří vyhledávají ubytování v Praze za velice výhodných podmínek.

Nenechte se zmást Hotel Golf nenabízí pouze ubytování v Praze, ale také poskytuje prostory pro konání různých firemních a společenských akcí jako jsou například firemní školení, meetings, svatební hostiny, promoční oslavy a smuteční hostiny.

V pozadí nezůstává ani hotelová restaurace, kde náš kvalifikovaný personál pod vedením šéf kuchaře Martina Kaše připravuje nejen české, ale i zahraniční pokrmy pro naše hosty.

Hotel Golf disponuje 170 pokoji třídy ECONOMY o velikosti 25 až 30 m², které jsou navrženy pro maximální vzdušnost a světlost. Použitím standardních prvků zařízení a vybavení reprezentující střední třídu hotelových pokojů, je zajištěno pro hosty útulné a přívětivé prostředí.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz