Hotel Starý Pivovar - Praha 5 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Starý Pivovar - Praha 5 (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Starý pivovar se nachází v objektu starého motolského pivovaru, historie této budovy se začíná od 12. století, v roce 2001 byla prohlášena za památkově chráněný objekt. Citlivou rekonstrukcí v letech 2003 – 2006 zde vznikl hotel se zachovalými historickými prvky.

Ubytovací kapacita hotelu je 140 osob, resp. 47 pokojů, z nichž jsou některé dokonce zdobené mozaikami z původního kamenného zdiva.

Hotel je řešen bezbariérově a součástí hotelu je 1 pokoj pro tělesně postižené.

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchou, většina pokojů má TV se satelitním příjmem. Snídaně jsou podávány formou bufetu. Hotel dále nabízí sekretářské služby, možnost využití hotelového sejfu a parkoviště pro osobní vozy a autobusy, dále také hotelové taxislužby. Hotel je díky své poloze dobře dostupný z centra ( 15 minut tramvají ze stanice metra Anděl, trasa B), ale i z letiště Ruzyně (10 min) a z dálnice směr Plzeň (5 min).

Hotelovým hostům je k dispozici hlídané parkoviště pro osobní vozy i autobusy. Hotel dále nabízí sekretářské služby. Dle přání klientů připravíme veškeré akce včetně kompletního servisu, výzdoby, technického vybavení a gastronomických nabídek. Zajistíme okružní jízdy po Praze a blízkém okolí, prohlídky města s průvodcem, vstupenky na sportovní a kulturní akce, taxi službu a další.


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit





zdroj: www.KrasneCesko.cz