Hotel Galaxie - Praha 6 (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Galaxie - Praha 6 (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel WIENNA - GALAXIE se nachází v klidné vilové èásti Prahy 6 - Suchdole, pøed branou chránìné krajinné oblasti, ale pøesto jen 10 minut autem od Pražského hradu. Tato kombinace vám nabízí nièím nerušený odpoèinek a souèasnì využití bohaté nabídky na cestì za poznáním historie, kultury a zábavy "Stovìžaté Prahy". Pøátelská atmosféra a kvalifikovaný personál se o vás rád postará ve všech støediscích, které jsou pro vás k dispozici. Možnost pohodlného a bezpeèného parkování.

Vzdálenost na letištì 7 km. Zemìdìlská universita a Výzkumný ústav se nachází pouhých 5 minut pìšky. Výborné spojení MHD do centra (max. 20 minut).

Pøipravili jsme pro vás kompletní nabídku hotelových služeb a vìøíme, ze pøispìjeme k vaší spokojenosti pøi návštìvì hlavního mìsta.

Hotel je po celkové luxusní rekonstrukci s kapacitou 150 lùžek. Pokoje jsou vybaveny LCD televizorem se satelitním programem, pøipojením na internet, pøímou telefonní volbou, trezorem. Antialegické lùžkoviny. Manželská nebo oddìlená lùžka, možnost pøistýlky pro dìti, tøetí pevné lùžko pro dospìlého. Koupelny dle vašeho pøání s vanou nebo se sprchovým koutem, WC, bidet, vysoušeè vlasù.

Dìtem do 12 let poskytujeme 50% slevu, vítáni jsou i vaši domácí mazlíèci bez poplatku. Pro velkou rodinu èi skupinku pøátel nabízíme apartmá s možností ubytování až 6ti osob. Nekuøácké pokoje. Velkou výhodou je velký poèet parkovacích míst a to i pro busy, vèetnì parkování na vlastním uzavøeném pozemku a v podzemní garáži. Hotelové služby jako je prádelna, smìnárna, zajištìní programu je samozøejmostí. Pro vaši bezpeènost je celý hotel vybaven EPS protipožárním a kartovým systémem.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit




zdroj: www.KrasneCesko.cz