Hotel Sport - Kralupy nad Vltavou (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Hotel Sport - Kralupy nad Vltavou (hotel) vzdálenost: 0 km

Hotel Sport se nachází 20 km severnì od Prahy, v parkové èásti centra mìsta Kralupy nad Vltavou (20 000 obyvatel), na dálnièní trase Praha—Teplice—Drážïany—Berlín, která umožòuje rychlé spojení do centra Prahy (cca 15 min.). Výborná je též dostupnost Prahy vlakem (do centra Prahy na Masarykovo nádražíj). Vlakové nádraží je vzdáleno 300 m od hotelu.

Hotel Sport je zamìøen na skupinovou, individuální, poznávací, sportovní, kongresovou i rodinnou turistiku. Naše služby a vybavení hotelu uspokojí každou vìkovou skupinu.

Pro konference, semináøe, školení apod. poskytuje náš hotel výborné zázemí. Nabídnout Vám mùžeme sedm sálù a salonkù rùzných velikostí s variabilním uspoøádáním prostoru. Samozøejmostí je moderní technické vybavení.

Hotel Sport nabízí ubytování ve svých 140 prostorných a svìtlých dvoulùžkových pokojích (vèetnì apartmánù 2+2). Dále nabízíme pokoje tøílùžkové i ètyølùžkové a 30 pokojù k dlouhodobému pronájmu. Pokoje jsou vybaveny kompletním sociálním zaøízením, satelitní TV a telefonem.


Kompletní informace o lokalitì > | Pøidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz