Galerie - Unhošť (hotel)


Seznam lokalit v okolí


hotel, hostel Galerie - Unhošť (hotel) vzdálenost: 0 km

Najdete nás se v malebném městečku Unhošť, vzdáleném pouze 17 km od Pražského hradu a 15 km od letiště Praha – Ruzyně. Unhošť je "brána do křivoklátských lesů"!! Okolí Unhoště je CHKO, pro čistý křivoklátský vzduch a malebnou krajinu je to vyhledávaná rekreační oblast v těsné blízkosti Prahy. Vzhledem k poloze hotelu můžete k dopravě z Prahy využit městskou autobusovou dopravu a ČSAD (cca 30 – 40 min. interval). Cestujete-li raději vozem, nabízíme Vám možnost parkování uvnitř areálu hotelu.

Hotel Galerie Vám dále nabízí: restauraci s národní a mezinárodní kuchyni, kavárnu, bar, sklepní vinárnu, krytý bazén s protiproudem, masážní koupele, saunu, squash, fitness centrum, po předchozí objednávce vám zajistíme také masáže.

Hotel Galerie má také uvnitř areálu krásnou zahradu vhodnou nejen k odpočinku, ale i k pořádání společenských a firemních akcí out/in doorových programů, svateb, svatebních párty, svatebních hostin a rožnění.

Kongresové centrum hotel Galerie K dispozici je zde šest kongresových sálů s různou kapacitou, celkově pro více jak 250 osob. Sály jsou variabilní, jsou plně technicky vybaveny pro účely konferencí, školení, seminářů a meetingů, ze všech prostor hotelu a kongresového centra je možnost napojení na Internet (Wi-Fi). Během pobytu je Vám k dispozici vyškolený personál, jehož úkolem je zajištění všech Vašich přání .


Kompletní informace o lokalitě > | Přidat fotografii | Ohodnotit


zdroj: www.KrasneCesko.cz